У Кирнасівці нікого не вбивали?

Вже встановили причину нічної смерті чоловіка на Кирнасівському цукровому заводі. За висновками судово-медичної експертизи, 73-річний чоловік раптово помер від серцевої недостатності.

Нагадаємо, що близько п’ятої ночі 19 травня на території колишнього Кирнасівського цукрового заводу, що в Тульчинському районі, виник конфлікт. Його сторони - колишні працівниками підприємства і місцеві жителі та прибулі нові робітники заводу.
За словами заступника начальника обласної міліції Миколи Загорулька, близько 100 місцевих жителів змусили 29 прибулих людей залишити територію підприємства. Вони намагалися не допустити демонтаж та продаж майна заводу. Під час конфліктної ситуації біля прохідної заводу раптово помер 73-річний місцевий житель від серцевого нападу. Така була перша інформація з міліції про це.
Як тепер говорять у відділі зв’язків з громадськістю обласної міліції, конфлікт зупинили працівники місцевого райвідділку. Вони доставили усіх 29 прибулих на підприємство людей у райвідділ, щоб встановити їхні особи і з'ясувати правомірність дій. З’ясували таке: затримані - жителі Черкаської області, найняті новим власником для виконання робіт на підприємстві.
Крім того, відомо, що в міліцію написали заяви дві місцеві жительки та шестеро учасників протилежної сторони конфлікту про нанесення їм тілесних ушкоджень. Ці звернення, як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю обласного управління внутрішніх справ, зареєстрували та перевіряють для прийняття законного рішення.
Далі - з офіційних даних. З грудня минулого року власником Кирнасівського цукрового заводу є столичне товариство з обмеженою відповідальністю. З 2006 року на Кирнасівському заводі господарська діяльність не здійснюється. В березні цього року новий власник продав комплекс будівель та споруд колишнього цукрового заводу та обладнання майнового комплексу двом товариствам - київському та черкаському.
Конфлікт у Кирнасівці триває кілька років. Місцеві мешканці, які раніше працювали на заводі, намагаються не дати порізати колись процвітаюче підприємство. Говорять про рейдерський захват немісцевих і втрачені для Вінниччині робочі місця.

Читайте також:

Міліція взяла під охорону Кирнасівський цукровий завод

Відео дня
>У Вінницькій області рейдери покалічили жінок та вбили пенсіонера
Людина загинула, захищаючи завод у Вінницькій області

Кирнасівський завод у Вінницькій області захищали до крові

У Кирнасівці Вінницької області люди зустрілись з власником цукрозаводу

У Вінницькій області селяни не дають порізати цукрозавод

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    странно, что еще нет коментов, кто виноват? щас или помаранчевые или голубые будут виноваты....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up