Як правильно проголосувати? Обирай Вікторію Родінкову! Не помилишся (Пресслужба Вікторії Родінкової)

Як правильно проголосувати? Обирай Вікторію Родінкову! Не помилишся (Пресслужба Вікторії Родінкової)

Місцева виборча кампанія цього року виявилась напрочуд активною та різноманітною. І не лише через нову виборчу систему, яку, потроху, вже, здається починають розуміти виборці. А саме тому, що кандидатів, списки яких тепер відкриті, та партій на виборчому полі – хоч греблю гати.

І якщо раніше активний громадянин часто робив свій вибір просто на виборчій дільниці, то тепер у нього – купа можливостей ознайомитись із кандидатами та їх програмами як в Інтернеті, так і просто на вулиці.

YES – для ЄС!

І, звичайно, постає питання, кому віддати свій голос. Адже у тому, що цей голос, таки, важить, можна впевнитись із того завзяття, з яким учасники передвиборної гонитви переконують віддати ваші голоси саме за них.

А дехто так активно намагається переламати ситуацію на свою користь, що безжально нищить передвиборчу агітацію своїх політичних опонентів. Такі випадки вже масово зафіксовані у Вінниці щодо агітаційних матеріалів партії «Європейська солідарність». Чому у фокус опонентів потрапляє саме вона? Відповідь здається очевидною. Адже це – єдина сила, що має високий рейтинг і при цьому не є локальною, а працює на території всієї України. Прихильники та члени партії мають чітко виражені політичні переконання і не боїться їх озвучувати на весь голос. І переконання ці – це, насамперед, захист української державності, яка знову опинилась у небезпеці, рух до гідного життя у Європі та верховенство права, якого прагнуть всі українці. Забезпечити його може вступ до ЄС. А от вступ України до НАТО стане гарантією миру та безпеки України. Адже протягом усієї історії існування НАТО ніхто не наважився напасти на жодну країну-члена альянсу.

А щоб йти у ногу із цивілізованим світом, ми повинні впроваджувати новітні технології та інновації на всі рівнях нашого життя, активно ставати на захист та відновлення довкілля, покращувати стандарти медичного забезпечення та рівня освіти українців. І ця стратегія є єдино можливою для справжнього розвитку України, її поступу до цивілізованого світу.

Остерігайтесь реваншу та відсутності ідей

А чи є чітка стратегія бачення майбутнього, гідного життя чи лідерської візії у інших політичних сил? Багато з них, хто не криючись і відверто, хто приховано, пропонують нам повернутися до яскравого колоніального минулого під егідою Росії. При цьому не називаючи цю країну ворогом, який вбив близько 15000 найкращих синів і доньок України в останні 6 років. І не розповідаючи в Україні, що Росія чи не щодня отримує поразки на міжнародній арені – то через все нові санкції, то втручаясь в збройні конфлікти на території країн пострадянського табору. Та й сама вона, прагнучи отримати вплив над певною територією, не може запропонувати їй стратегій розвитку та процвітання. Достатньо подивитись, як живуть окуповані Абхазія, Придністров’я, ДНР-ЛНР та Крим.

Інші партії відверто працюють на обслуговування олігархічних кланів, які вже привели до ТОП-позицій в країні нинішню центральну владу. І олігархічні партії воліють і надалі закріпити свій статус кво, отримавши більше важелів і можливостей викачки грошей з країни через своїх агентів впливу на місцях.

Треті є регіональними проєктами, які використовують Вінниччину як майданчик для майбутніх злетів. Але чи будуть ті злети і чи чітким та відвертим є бачення такими партіями майбутнього і територіальної громади, і всієї України?

За кого саме голосувати?

Відтак, вибору залишається небагато: піти та проголосувати за партію Європейська Солідарність, яка, не криючись, прагне кращого майбутнього для країни. А її місцеві представники – відкриті та налаштовані активно розвивати територіальні громади.

Адже передвиборчий список кандидатів ЄС не викликав жодних нарікань у преси та навіть конкурентів, які так і не знайшли у списках Європейської Солідарності відверто одіозних особистостей чи людей з підмоченою репутацією.

І однією з яскравих представниць ЄС, яку партія визначила своїм першим номером на окрузі №9, є Вікторія Родінкова. Відома вінницька журналістка та громадська діячка. А ще – науковиця міжнародного рівня, яка представляє Україну у європейських та американських наукових структурах та проєктах. Вікторія є членкинею міжнародних наукових організацій, нещодавно вона була обрана до Наукової ради Національного фонду досліджень України. А майже 10 років тому створила для України алергопрогноз – сервіс , який дозволяє попередити спалахи сезонної алергії. Тієї, що навесні викликана пилком берези, а влітку – злаків та амброзії. Відтак, вже проводить просвітницьку роботу серед населення та влади і змогла зупинити озеленення вулиці Замостянської грабом. Пилок цієї рослини – найближчої родички берези, такий самий алергенний, як і березовий. І при озелененні міста до її думки тепер прислухається багато городян. Та знаходять потрібну інформацію на сайті «Все про алергію», головним редактором якого Вікторія, наразі, є. А ще вона популяризує питання підтримки жінок, доступних та якісних медицини та освіти, а також – зміни клімату. Та своєю працею у облраді прагнутиме, насамперед, вирішити питання реконструкції очисних Сабарівських споруд та питної води у Вінниці.

Як правильно голосувати?

Отже, опинившись на дільниці і отримавши 4 бюлетені різних кольорів, оберіть представників ЄС до місцевих органів влади.

Прізвище Вікторії Родінкової ви знайдете у блакитному бюлетені. Це – бюлетень для виборів представника громади Правобережної Вінниці (колишній Ленінський район) у обласній раді. Тут під номером 3 спочатку треба знайти партію ЄС і поставити галочку у квадратику навпроти її назви. Далі визначитись із кандидатом – прописати номер 01 індексним способом у спеціально відведених квадратиках праворуч від партійного номера.

Так само обрати у жовтому бюлетені для голосування за представника у міській раді, партію ЄС під номером 10. І праворуч від квадратика, у якому поставили галочку чи плюсик, прописати номер кандидата на вашому окрузі, який, як ви впевнені, працюватиме краще за інших. Список кандидатів буде тут же, праворуч. Цю ж процедуру потрібно повторити і у світло-зеленому бюлетені, яким обираємо районну раду.

А от у бюлетені рожевого кольору позначка буде лише одна. Тут під номером 4 ви знайдете представника ЄС Сергія Кудлаєнка – нового майбутнього мера нашого міста.

А обравши до обласної ради Вікторію Родінкову, ви отримаєте свою представницю, доступну та відкриту, у обласній раді. Відтак, зможете завжди надіслати свої пропозиції щодо покращення життя громади через Інтернет та соцмережі.

Голосуйте за Вікторію Родінкову!

Отже, 25 жовтня – важливий день для кожного українця. Саме від нас залежить, в якій країні, в якому місті ми будемо жити наступні п'ять років. Прийдіть на вибори і віддайте свій голос за чисті воду та довкілля, за європейську освіту та медицину! За сильних жінок, які можуть змінити життя на краще!

Голосуйте за Вікторію Родінкову – номер 1 у виборчому списку від ЄС по округу №9 до Вінницької обласної ради.

Журналістка та науковиця: «Якщо треба зробити – треба покликати жінку»

Чому я балотуюсь: Європейський підхід до медицини, природи і підтримка жінок

Instagram @viktoriia.rodinkova
Facebook @VikaRodi

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up