Спецпроект “Зможеш і ти!”: Дмитро Войтко

Спецпроект “Зможеш і ти!”: Дмитро Войтко
Медіа Корпорація RІА, засновник центру «Сенсей» Аліна Новинюк та фотограф Костянтин Ревуцький розпочали спецпроект, де відомі вінничани показують на своєму прикладі, як спорт та активність допомагає знаходити натхнення та сили для ділових та творчих вершин. Вони змогли. «Зможеш і ТИ!»

27 років, зріст 130 см, вага 50 кг

Рекордсмен України та 12-кратний чемпіон України з пауерліфтингу. На чемпіонаті Європи у 2007 році зайняв третє місце – в категорії дорослих, друге – серед юніорів.

Знімався в короткометражних фільмах, зокрема «Я кохаю тільки тебе» з Ольгою Сумською та Богданом Бенюком. Виступав на одній сцені з Олександром Ревою, резидентом Сomedy Сlub. Зараз тренує, виступає в шоу-проектах.

Відео дня
blockquote>
  • Спортом з дитинства я не займався. Мені було 15 років, коли я почав тягати штангу з позиції лежачи. Підійняти максимально важку вагу – в тому полягає суть пауерліфтингу. Найбільший мій особистий показник – 155 кг.
  • Хондродистрофія – так називається ця хвороба по-науковому. Багато хто з людей маленького зросту дуже комплексують. Проте, це не означає, що вони не можуть знайомитися з дівчатами краще, ніж високі хлопці.  
  • Спочатку було важко, але потім з кожним тренуванням ставало все легше. Спершу я напрацьовував техніку, а потім поступово збільшував навантаження. На початку я підіймав 20 кг. Через роки тренувань зміг підняти в сім разів більше.
  • «Лінь» - такого слова на тренуваннях не існує. А якщо пропустиш декілька тренувань, займатися буде важче, ніж завжди, - м’язи розслаблюються. Кожний прихід у спортзал підтримує тебе в формі.  
  • Я рахував, що за одне тренування я підіймав загальну вагу в 7 тонн.
  • На жаль, я не потрапив на Параолімпійські ігри: кут розгину руки був недостатнім. Зате  на Параоліпіаду поїхала моя мама: в Пекіні вона зайняла третє місце, в Лондоні – п'яте.
  • Мама трошки нижча за зростом, ніж я. Вона почала займатися пауєрліфтингом через три роки після мене. Коли я її готував до змагань, у спортзалі не було понять «мама та син». Я їй просто казав: налаштуйся, підготуйся та в результаті – зроби. За межами залу ми залишаємося тими ж мамою та сином.
  • Людина не має розчаровуватися, якщо в неї щось не виходить. Коли я бачу, що людина хоче зробити, я завжди буду намагатися їй допомогти – морально та фізично. Але я не буду стояти над нею, якщо вона просто не хоче.
  • Ти можеш підійняти більшу вагу за рахунок свого стремління. Надзусилля варто робити лише тоді, коли ти в собі впевнений. Інакше ти себе можеш загнати і, не дай Боже, більше не займатися.
  • Силу можна втратити, якщо сильно переживаєш. При цьому головне – налаштуватися та сказати собі: я все-таки можу це зробити.

Читайте також:
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олег Пилипенко
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Анна Турапіна
Спецпроект "Зможеш і ти!": Ярослав Юргілевич
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Іван Козак (Jozzz)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А я постійно бачу цього персонажа набуханим в какашку по клубам. От уже гордість міста
  • Дарья

    Покоритель жіночих сердець, постійно його бачу з дівчатами. Молодець.
  • Вовк Андрей

    Дим, а в программе про паралимпийцев ты зачем бедолагу журналиста заставил комплексовать?)) Когда тот тужился пожать 60 кг. и ты добавил комментарий "это мой разминочный вес".))

    Удачи тебе и маме.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up