Відомі вінничани на Facebook. Що постять місцеві знаменитості?

Відомі вінничани на Facebook. Що постять місцеві знаменитості?
У наш час основна частина спілкування зірок і політиків з аудиторією відбувається через соцмережі. В інтернеті дізнаємося куди їздять, що їдять і з ким живуть цікаві нам люди. Не відстають від віртуальних тенденцій і топ-вінничани.

Володимир Гройсман, спікер Верховної ради України

Активність: щодня

Тематика: політична діяльність, відомі люди, зустрічі

Відео дня

З останнього: зустріч з Президентом та спікером парламенту Фінляндії, зустріч з українською громадою Фінляндії, вихід української збірної на Євро 2016, офіційний візит до Швеції, привітання з Днем студента, трагедія в Парижі, другий тур місцевих виборів, підсумки пленарного тижня.

Зі сторінки дізнаємося: закінчив школу №35, в 14 років почав працювати слюсарем. У 16 років став комерційним директором на підприємстві «ОКО». З 1994 року – комерційний директор підприємства свого батька «Юність». Закінчив академію державного управління та академію управління персоналом.

Наталя Добринська, олімпійська чемпіонка, віце-президент Федерації легкої атлетики України

Активність: декілька разів на місяць

Тематика: материнство, подорожі, спорт, олімпійці, заходи, родина

З останнього: пост про нелегкий вибір мам, син Дарій на байдарці, фото з відпочинку, фото з олімпійськими чемпіонками, відео з Всеукраїнського дня фізичної культури та спорту, фото з синочком та чоловіком.

Зі сторінки дізнаємося: зараз живе в Києві, у шлюбі з екс-«холостяком» Костянтином Євтушенком.

Зорій Файн, фотограф, митець, культурний діяч

Активність: майже щоденно

Тематика: мистецтво, фотографія, життєві історії, власні погляди і творчість

З останнього: текст Андрія Курпатова «Информационная псевдодебильность», «Улыбка Шредингерова кота» з видання «Независимая газета» (про експеримент Шредінгера і казку «Аліса в країні чудес»), серія фото дружини, фото з виборчої дільниці, пост про каву-чай.

Зі сторінки дізнаємося: Зорій працював у Верховній раді України. Одружився на пані Оксані 8 січня 2014 року. Закінчив академію імені Гнєсіних.

Олександр Шемет, головний КВНщик Вінниці, володар крутої бороди

Активність: щодня

Тематика: новини, жарти, події у Вінниці та в Україні

З останнього: про пропозицію замінити в паспортах російську мову на англійську, фото в різних шляпах, про горобину в подарунок для виготовлення вина, про День студента, про божоле, відео про дружбу кота і пса, пост про французький прапор на аватарках, про Міс Вінниці, яка чавила виноград, про фестиваль бороданів.

Зі сторінки дізнаємося: найвідоміший бородань Вінниці – монархіст, одружений, живе на вулиці Рилєєва. У графі «цікавиться» написано… «чоловіки».

Юрій Хорт, одіозний громадський та політичний діяч

Активність: раз на місяць і рідше

Тематика: політичне життя, громадська діяльність, заходи, суди

З останнього: «Солідарність, Опоблок, РПЛ та Самопоміч проти вільного доступу людей на сесії Вінницької обласної ради», про опоблок, БПП та їх представників – від Андрія Вигонюка, привітання з днем народження, про закрите засідання у справі Хорта, про пікет управління МВС.

Зі сторінки дізнаємося: вчився у 29 школі та педагогічному університеті. У графі «цікавиться» написано «жінки».

Костянтин Станіславський (МС Космос), шоумен

Активність: щодня

Тематика: розваги, творчість, молодь, подорожі, урочистості

З останнього: відкриття магазину «Black Star wear», текст про успіх, матеріальні статки і почуття, фото з вечірки біля басейну, фото з футболістом Олександром Тимощуком, фото своєї стрижки, фото з авто і собаками.

Зі сторінки дізнаємося: вчився у школі №32 та в технічному університеті. У графі «про користувача» написано «людина».

Олександр Онофрійчук, співак

Активність: раз на декілька днів

Тематика: концерти, свята, спорт, афіші, Вінниця

З останнього: фото українських футболістів, власні концерти, фото від Людмили Станіславенко, про Всесвітній день чоловіків, про власну спільноту в соцмережі, про кандидатів від Козятинської «Батьківщини».

Зі сторінки дізнаємося: вчився в аграрному університеті, 13 серпня 2011 року одружився з пані Вікторією, має сина Тимофія.

Олександр Теренчук, шоумен, актор, гуморист

Активність: майже щодня

Тематика: гумор, свята, концерти, весілля

З останнього: бутерброд з оселедцем від Костянтина Ревуцького, фото з весіль, привітання з чоловічим днем, анонс закриття весільного сезону, концерт «Країна У», восьма річния власного весілля, фото з акції «Україна – це я».

Зі сторінки дізнаємося: навчався у педагогічному університеті, одружений з пані Світланою з 10 листопада 2007 року.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Крім Гройсмана та Шемета -- хто всі ці люди?
  • Олександр Шемет

    Все таки...чоловіки...були у мене підозри...мало йому того, що він жид так він ще і гей...
  • Анонім

    Вибачте,новина...гамно

    Олександр Шемет reply Анонім

    солідарний...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up