Двоє військових, що були у збитому АН-26 в полоні. Літак - з Вінниці

Двоє військових, що були у збитому АН-26 в полоні. Літак - з Вінниці
Двоє членів екіпажу літака АН-26 потрапили у полон до терористів. В мережі є відео допиту одного із них.

Наразі відома доля чотирьох військовослужбовців екіпажу. Вони вивезені в безпечну зону. Ще двоє зникли. Їх пошуки тривають – повідомив начальник прес-служби Повітряних сил ЗСУ Олександр Баюш.

Також, з неофіційних джерел є інформація про те, що серед екіпажу  був вінничанин. Інформація не підтверджена та перевіряється.

Нагадаємо, що 14 липня терористи збили український військовий літак АН-26, на борту якого був вінницький екіпаж . Всього у літаку було вісім солдат.

Відео дня

 

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Если ты кэривнык - то ты глубоко интегрировался в эту систему и тебя она устраивает. Ты за это время научился уходить от налогов, выплачивая мзду тем, кто может прищекмить тебе хвост и остаешься в плюсах. Так что не надо ля-ля, ты обычный троль с 10 классами образования.
  • Anonymous

    Зачем пули тратить ? Нужно просто их на передовую вывести, когда обстрел начнётся. Пусть их из "Града" накроют ихние же дружки-каратели.
  • Anonymous

    Руководители ополчения обратились к руководителям АТО с предложением обменяться пленными. Вчера пришел ответ хунты: можете их расстрелять.
  • Anonymous

    Выжившим повезло.Информация по ситуации под Луганском: http://colonelcassad.livejournal.com/1671547.html
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду 12:33 Він загинув, рятуючи побратимів: спогади героя з Вінниччини Віталія Шевчука 12:07 На Вінниччині за добу сталося дві пожежі: вогонь знищив будинок та гараж з майном 11:01 Вінницький хірург у прифронтовому госпіталі врятував життя воїна з тяжким пораненням photo_camera 11:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів (партнерський проєкт) 10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:05 У Вінниці роздавали продуктові набори багатодітним сім'ям 09:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:21 Сьогодні вітаємо Аркадія та Федора. Історія, заборони та прикмети 16 травня 06:01 Погодинні відключення світла на Вінниччині: оприлюднили список черг на знеструмлення 21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up