На Вінниччину приїхало 368 біженців з Криму

На Вінниччину приїхало 368 біженців з Криму
Губернатор розповів, що Вінниччина прийняла 368 біженців з Криму. Серед них 325 татар. Одна з біженок вже народила дитину.

26 березня Анатолій Олійник зустрічався з представниками Міжнародної організації з міграції та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні. За словами губернатора першими до проблем кримських татар дослухались вінницькі громадські організації. За 2-3 дні до них приєдналась офіційна влада. На сьогодні на Вінниччині працює пункт прийому переселенців. Після спілкування з людьми їх розселяють в «Центр Поділля», «Подільський Артек» та інші заклади. Олійник розповів, що на сьогоднішній день віничина прийняла 368 біженців, серед яких 325 татар. З них 107 дітей дошкільного віку та 40 школярів. Крім того є вісім вагітних жінок.
Читайте також:

Маленьким біженцям з Криму влаштували свято

"Крим-SOS" : з Криму виїхало п’ять тисяч біженців

Відео дня
> Для біженців з Криму запрацювала «гаряча лінія»
Коментарі (5)
  • Anonymous

    Якого * так мало найдіть ше 32 щоб було кругле число
  • Anonymous

    это не те что работать будут
  • Anonymous

    Якого хрена так мало найдіть ше 32 щоб було кругле число
  • Anonymous

    Губеннатор? Якої губернії? Чого кацапи так пхаються у ту губернію?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up