"ЖЕО" інформує!

Шановні споживачі!

Нагадуємо Вам, що з 01 травня 2017 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій з врахуванням змін до ряду нормативно-правових актів, внесених Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 року № 300.

На основі змін органи соціального захисту населення впродовж травня-червня проведуть перепризначення субсидій на наступний рік та розрахують її розміри на літній період, а з жовтня – на новий опалювальний сезон.

Звертаємо Вашу увагу на те, що при наявності по оплаті за житлово-комунальні послуги за два і більше місяці субсидія на наступний період призначатися не буде!!!

Призначення субсидії боржникам можливе виключно у випадку повної сплати такої заборгованості або укладення договору про реструктуризацію заборгованості.

Крім того, при призначені субсидії після сплати боргу або укладення договору реструктуризації. Перерахунок за попередній період проводитись не буде. Тобто в такому випадку субсидія призначається з місяця, в якому споживач документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

НАГАДУЄМО! В разі неможливості сплатити борг за житлово-комунальні послуги в повному обсязі з тих чи інших об’єктивних причин, «ЖЕО» пропонує Вам звернутися до Центру обслуговування товариства, що за адресою: м. Вінниця, вул. М. Оводова, 1, для вирішення вказаного питання шляхом укладення договору реструктуризації боргу, щоб не втратити право на отримання субсидії.  

ЗВЕРТАЄМО ОСОБЛИВУ УВАГУ! Якщо Вам не призначена чи не перепризначена субсидія на новий період, та Ви отримали в червні місяці за травень поточного року на оплату за житлово-комунальні послуги без зазначення розміру субсидії, рекомендуємо сплатити нарахування в повному обсязі, оскільки така несплата (в тому числі і часткова) буде рахуватись як заборгованість та може бути підставою для відмовив призначені субсидії.

 

З повагою                                                                  Адміністрація ТОВ «ЖЕО»

Змінено графік роботи Центрів обслуговування ТОВ "ЖЕО"

ДО УВАГИ ВІННИЧАН! Шановні мешканці, звертаємо вашу увагу на те, що у Центрах обслуговування ТОВ «Житлово-експлуатаційне...

У "ЖЕО" 17 вінницьких багатоповерхівок перейшли на послугу з управління

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Князів...

ЖЕО завжди використовує найкращі матеріали у своїй роботі

Нещодавно фахівці ТОВ «ЖЕО» забезпечили виконання робіт з поточного ремонту покрівель на житлових будинках по...

Дружня сім’я «ЖЕО» стала ще більшою

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Хмельницьке...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up