До уваги співвласників будинків, по яким наявна заборгованість за виконані роботи!

За умови виконання по будинку робіт, витрати на проведення яких в розрахунку на 1 м.кв. загальної площі будинку перевищують встановлений тариф, витрати на такі роботи включаються до нарахувань частинами в наступних розрахункових періодах (місяцях) до повного розрахунку.

Оскільки нарахування за послугу з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій здійснюється по фактично понесеним витратам на надання такої послуги в межах встановлених тарифів (тарифи діючі на даний час встановлені рішенням виконавчого комітету Вінницької міської ради № 952 від 20.04.2017р.).

Таким чином, "Житлово-експлуатаційне об’єднання" забезпечуючи на певному будинку виконання необхідних робіт отримує відшкодування понесених витрат через декілька місяців, а в окремих випадках до року.

"ЖЕО" не має можливості продовжувати «кредитувати» виконання робіт по будинках в яких наявна заборгованість за попередньо виконані роботи.

Проте, розуміючи в якому технічному стані знаходиться житловий фонд (на обслуговуванні знаходяться будинки до 1900р. забудови) та зберігається необхідність у виконанні значних обсягів ремонтних робіт по будинках, "Житлово-експлуатаційне об’єднання" задля забезпечення постійного виконання робіт пропонує компромісні рішення для врегулювання даного питання.

У першу чергу, є можливість прийняти участь в капітальному ремонті мереж, систем, конструктивних елементів будинку, тощо.

Такий варіант вирішення питання особливо актуальний при необхідності виконання значних обсягів нагальних робіт по будинку. За умовами запропонованої виконавчим комітетом Вінницької міської ради програми по співфінансуванню ремонтних робіт по будинку співвласники будинку (мешканці) сплачують лише 30% від загальної вартості робіт.

За можливості відтермінування виконання робіт по будинку, такі роботи можуть бути заплановані (внесені до плану робіт по будинку), проте передані на виконання лише після повного погашення наявної заборгованості за попередньо виконані роботи.

Слід зазначити, що співвласники багатоквартирного житлового будинку (власники квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку) є співвласниками спільного майна будинку (приміщення загального користування, несучі, огороджувальні та несучогороджувальні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання всередині або за межами будинку, тощо).

Звертаємо увагу на те, що обов’язок щодо утримання спільного майна будинку покладено на його співвласників.

Якщо Ваш будинок відноситься до таких, що має заборгованість за виконані роботи, просимо врахувати вищезазначену інформацію, а для уникнення непорозумінь при плануванні робіт звернутись до працівників відділу по роботі зі споживачами або виробничого-технічного відділу.

Інформацію про наявність заборгованості за роботи по будинку та про планування робіт можна отримати за телефонами: (0432) 550-350, (068) 1180949.
Сподіваємось на розуміння та співпрацю.

 

Адміністрація ТОВ ЖЕО

Змінено графік роботи Центрів обслуговування ТОВ "ЖЕО"

ДО УВАГИ ВІННИЧАН! Шановні мешканці, звертаємо вашу увагу на те, що у Центрах обслуговування ТОВ «Житлово-експлуатаційне...

У "ЖЕО" 17 вінницьких багатоповерхівок перейшли на послугу з управління

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Князів...

ЖЕО завжди використовує найкращі матеріали у своїй роботі

Нещодавно фахівці ТОВ «ЖЕО» забезпечили виконання робіт з поточного ремонту покрівель на житлових будинках по...

Дружня сім’я «ЖЕО» стала ще більшою

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Хмельницьке...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up