У Вінницькій області зафіксували 296 випадків коронавірусу. Цифри по районах

У Вінницькій області зафіксували 296 випадків коронавірусу. Цифри по районах
  • Станом на 17 квітня COVID-19 виявили у 126 мешканців Вінниці.

— Станом на 11.00 годин 17 квітня на території Вінницької області зареєстровано 487 підозр на COVID-19. У 296 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 19 дітей (місто Вінниця – 10, Гайсинський райони - 4, Вінницький, Літинський, Томашпільський, Тростянецький, Чернівецький райони по 1 дитині), — зазначають у Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Впродовж останньої доби в лабораторіях ОЛЦ дослідии 394 зразки матеріалів від осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію та від контактних осіб. В 17 випадках отримали позитивний результат.

 Одужали 20 осіб (19 жителі міста Вінниці та один з Жмеринського району), що підтверджено 2-ма негативними результатами лабораторних досліджень.

Відео дня

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані на 24 адміністративних територіях:

  • місто Вінниця - 126,
  • Калинівський район - 57,
  • Вінницький, Тростянецький райони  – по 15,
  • Погребищенький район – 12,
  • Гайсинський район - 11,
  • Козятинський район – 9,
  • Барський район - 6,
  • Жмеринський, Немирівський, Хмільницький, Ямпільський райони - по 5,
  • Літинський район – 4,
  • Липовецький, Муровано-Куриловецький,  Томашпільськи райони – по 3,
  • Іллінецький, Крижопільський, Могилів-Подільський, Тульчинський райони – по 2,
  • місто Ладижин, Оратівський, Тиврівський, Чернівецький районах по одному випадку.

 

У Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ України зазначають, що на даний час  є у наявності 21 набір реагентів для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції.

 

На онлайнкарті від РНБО щодня оновлюється статистика щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих, померлих та тих, хто одужав, не лише в Україні, а й у світі.

 

Читайте також:

Великодні богослужіння вдома: розклад телеефірів, коли і де дивитись
 

Перемога над коронавірусом: дворічний Павлик почав сам дихати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Андрій Андрійчук

    Цей вірус небезпечний тим ,що він має затримку на симптоми оскільки людина хвора а симптоми тільки на 6 тий день проявляються!!! Тому немає вибору... Люди не взмозі сидіти ще один місяць... Вихід один відміняти карантин... Він недопомагає
  • Юлия Белоус Лукьяненко

    Чому будівельники з Вінниччини  роз'їжджають по Україні  під час карантину? Місцева влада, візьміть це до уваги.
  • Tana Dzyr

    Брехня.
  • Сергей Чуприна

    Нехай дякують заробитчанам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up