Графік магнітних бур на червень 2017. Як завадити поганому самопочуттю?

Графік магнітних бур на червень 2017. Як завадити поганому самопочуттю?

Метеозалежним вінничанам необхідно знати графік магнітних бур. В червні 2017 сильних небезпечних сплесків сонячної активності не прогнозують. Але магнітні бурі будуть. Що краще робити в такі дні, щоб здоров’я не постраждало?

Магнітні бурі впливають не тільки на метеозалежних людей. Також сплески сонячної активності можуть відображатися і на самих здорових людях. Так відбувається тому, що наша планета Земля дуже залежна від Сонця. Енергія, яка створюється в процесі магнітних бур проробляє величезний шлях від Сонця до Землі, в процесі створюючи вітри, які і є найважливішим елементом магнітних бур. Вони то і мають на нас величезний вплив.

Графік магнітних бур у червні 2017 року:

  • Метеорологи радять звернути увагу на такі дати: 10,11, 14 і 15 червня. У ці дні є ймовірність магнітних бур в червні 2017, тому що магнітосфера в цих числах за прогнозами метеорологів буде збуджена.
  • Сильніший магнітний сплеск очікується 16 червня 2017 року.

Як справлятися з поганим самопочуттям під час магнітних бур:

Відео дня
  1. Постарайтеся обмежити куріння, вживання алкоголю в небезпечні дні;
  2. Також необхідно контролювати вживання води (це слід робити не тільки в дні магнітних бур в червні 2017, але зверніть на це особливу увагу 10,11,14, 15 і 16 червня).
  3. Включіть у свій раціон під час магнітних бур більше фруктів, ягід і овочів.
  4. У небезпечні дні намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі.
  5. Постарайтеся обмежити сильні фізичні навантаження.

Ми бажаємо вам прекрасного самопочуття і, щоб магнітні бурі не впливали на нього навіть найменшим чином!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • українка

    Ще забули про каву. вона заборонена в такі дні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up