На Риб чекає сюрприз, Ракам — заробіток. Гороскоп на тиждень 4-10 січня

На Риб чекає сюрприз, Ракам — заробіток. Гороскоп на тиждень 4-10 січня
  • На цьому тижні Місяць переходить в спадну стадію в знаках Терезів (6 січня), а до кінця тижня місячна доба буде під заступництвом Стрільця. У цей період конфлікти малоймовірні, а люди схильні до пошуку компромісів в справах.

Єдине, що може порушити гармонію, — неміцні соціальні взаємини, проблеми або додаткове навантаження на роботі, відвідування багатолюдних місць.

Читайте гороскоп на наступний тиждень — з 4 по 10 січня.

Овен (21.03 - 20.04)

Амбітним представникам цього знаку пора визначитися зі своїм призначенням в житті й виходити на більш високий рівень доходу. Але мало просто хотіти цього — пора діяти, не звертаючи уваги на численних порадників, які будуть вас оточувати!

Відео дня

Телець (21.04 - 21.05)

Перегляньте свої витрати й почніть економити. Ставити нові цілі у 2021 році необхідно такі, які ви потягніть не тільки фізично, а й фінансово. І, звичайно, запасайтесь терпінням, тому що ваше бажання вже надійшло в небесну канцелярію й оформляється.

Близнюки (22.05 - 21.06)

На цьому тижні дотепним Близнюкам пора переглянути всі масштабні ідеї, які вам здаються захопливими. Ризикуйте тільки такими грошовими вкладеннями, які ви готові віддати безоплатно, іншим ідеям і проханням потрібно навчитися говорити тверде ні.

Рак (22.06 - 22.07)

У запасливих Раків є шанс завестися приємним хобі, яке стане для вас джерелом додаткового заробітку. Ваше нове захоплення добре ще й тим, що зможе позбавити вас від зневіри й пригніченості.

Лев (23.07 - 23.08)

Зараз саме час продемонструвати Білому Металевому Бикові свій серйозний настрій на рік. Важливо повірити в самих себе і свої сили. Відмінним стимулом може стати спорт, зміна іміджу, похід по магазинах і догляд за собою.

Діва (24.08 - 23.09)

Розширюйте кругозір за допомогою самоосвіти, книг, вивчення мов або поїздок. На цьому тижні вам під силу реалізувати будь-яку ідею. І чим більш піднесеною і сміливою вона буде - тим краще для вас.

Ваги (24.09 - 23.10)

Обставини цього тижня можуть роздратувати навіть тактовних і дипломатичних Терезів. Ваш настрій можна підвищити шляхом дихальних вправ, свіжого повітря і практик, що розслабляють. Розподіляйте час правильно і не бійтеся говорити про свої потреби відкрито.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Починайте жити повним життям вже на цьому тижні. Всім вашим райдужним снам судилося стати реальністю, якщо ви не будете сидіти, склавши руки. Тим більше, що ви з тих людей, хто доводить розпочату справу до тріумфального завершення.

Стрілець (23.11 - 21.12)

На цьому тижні Стрільці відчують вітер змін. Зірки радять вам запастися на всяк випадок двома планами щодо реалізації поставленої мети: планомірним і розписаним до дрібниць планом А і планом Б на той випадок, якщо справи підуть не за сценарієм.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги, які зазвичай не люблять сюрпризів, можуть в черговий раз побачити, як найяскравіші події в їхньому житті відбуваються незаплановано. Запасіться терпінням і залишайтеся врівноваженими, що б не сталося на цьому тижні.

Водолій (21.01 - 19.02)

Білий Бик подбає, щоб ви не нудьгували. Поставте у свої пріоритети розуміння й турботу про близьких, щоб задовольнятися гармонійними відносинами. Це неодмінно оцінять!

Риби (20.02 - 20.03)

На цьому тижні все хороше, що має статися, станеться без ваших зусиль. Навіть у чомусь всупереч обставинам. Не шкодуйте ні про що, проявляйте мудрість, адже історія не терпить умовного способу.

 

Читайте також:

Сьогодні відкрився «Парк Динозаврів». Яка вартість квитків?

Біля базару п'яний дебошир підрізав власника готелю. Перші подробиці

Вчені ВНТУ дали прогноз розвитку епідемії COVID-19 в Україні

Коментарі (1)
  • viktor vetkin

    и не только рыб ждут сюрпризы на недели и в дальнейшем следя за новостями
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up