Біля базару п'яний дебошир підрізав власника готелю. Перші подробиці

Біля базару п'яний дебошир підрізав власника готелю. Перші подробиці
  • У Вінниці бандит влаштував дебош в хостелі та підрізав власника.
  • 61-річному жителю Маріуполя оголосили про підозру.
  • Потерпілий з у медикаментозному стані в реанімації.

 

Сьогодні, 25 грудня, близько п'ятої години ранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Антоновича під час конфлікту постоялець наніс ножове поранення власнику хостелу.

На місце події слідчо-оперативна група встановила, що вночі прийшов п'яний чоловік та посварився з сусідом по кімнаті.

— Дебошир поводив себе зухвало, шумів та заважав відпочивати іншим постояльцям. Аби його заспокоїти та вирішити проблему, сусід по кімнаті зателефонував власнику хостелу, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня


За інформацією слідчих, під час спілкування п'яний квартирант накинувся з кулаками на власника хостелу, після чого, взявши на кухні ніж, наніс побитому чоловікові численні колото-різані поранення по різним частинам тулуба та втік з місця.

— Поліцейські перекрили район, де стався злочин, та протягом півгодини затримали хулігана, який прямував на залізничний вокзал. У вчиненому він зізнався та показав місце, де він викинув ніж, — розповів начальник Лівобережного відділення поліції Юрій Голуб.

61-річному жителю Маріуполя оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого другою частиною статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство), за що передбачено до 15 років ув’язнення. 

Відомо, що 49-річний потерпілий з у медикаментозному стані знаходиться у хірургічному відділенні лікарні.

Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного – взяття під варту. 

 

Читайте також:

СБУ зловила з двома тисячами доларів хабара начальника управління Вінницької ОДА. Що відомо?

«Тюрма в кайф». У Вінниці в’язні можуть купити горілку та наркотики

Ветеран АТО в комі після аварії. Рідні шукають правди, грошей та адвоката

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Игорь Бадрак

    Постраждалий живий , е інформація ?
  • Максим Опря

    Ольго, схоже, що це Ви в медикаментозному стані, а людина в медикаментозному сні, або штучній комі.
  • Аркадий Крысько

    Не х.. продавать водяру на каждом углу.
    Сухой закон, и сигареты в будках , под прикрытием Пресса и кофе, тоже нафик ...
    Общество должно быть здоровым.
  • Dim Vin

    Що значіт підрізав? Ппц.. професіоналізм шкалить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up