Вінницька "Нива" приймає чернівецьку "Буковину"

Вінницька "Нива" приймає чернівецьку "Буковину"

У середу, 1 травня, в матчі 23 туру чемпіонату України з футболу у Другій лізі вінницька "Нива" зустрінеться зі своїм давнім і принциповим суперником – "Буковиною" з Чернівців. Уперше у 2019 році наш колектив прийматиме своїх опонентів на Центральному міському стадіоні, а сама гра почнеться о 15.00.

Матч першого кола у Вінниці проходив у запеклій боротьбі й завершився драматичною перемогою вінничан – 2:1. У тій зустрічі було призначено три пенальті, один з яких реалізував чернівчанин Антон Батрак. Вінничанин Володимир Савошко зрівняв рахунок наприкінці гри й саме він, як штатний пенальтист "Ниви", виконував ще два одинадцятиметрових удари у матчі. Проте реалізував лише другий з них, на третій доданій до основного часу хвилині. І саме цей гол став переможним для вінницької команди!

Друга в цьому сезоні зустріч "Ниви" й "Буковини" відбулася у Чернівцях і склалася напрочуд вдало для гостей з Вінниччини. Матч завершився легкою перемогою вінницької команди з рахунком 4:0 (відзначилися П.Федосов, В.Савошко (знову з пенальті!), В.Найко та М.Шестаков). Цікаво, що жодного з авторів голів уже немає у складі "Ниви". Водночас А.Батрак продовжує успішно виступати за "Буковину" (він, до речі, кілька років тому встиг пограти і за клуб з Вінниці).

Відео дня

На матчі у середу працюватиме наступний склад суддівської бригади:

Головний арбітр — Лапко С.Р. (Львів)

Асистенти арбітра — Кравченко Ю.С. (Львів), Галинець В.В. (Рівне)

Четвертий арбітр — Кисельов П.В. (Жмеринка)

Спостерігач арбітражу / делегат ФФУ — Троцюк О.П. (Луцьк)

Головний суддя, 27-річний Степан Лапко, в якості головного арбітра почав обслуговувати зустрічі команд Другої ліги з 2018 року, а з поточного року працює і у Першому дивізіоні. Водночас матчі за участю "Ниви" з Вінниці він поки не проводив. Побажаємо ж молодому арбітру стати "фартовим" для вінницької команди!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up