Десять гандбольних команд «захопили» Хмільник!

Десять гандбольних команд «захопили» Хмільник!

У Хмільнику 28 – 29 квітня проходив VІ традиційний Кубок Поділля з гандболу серед чоловічих команд. Він був присвячений пам’яті тренера і директора ДЮСШ цього міста Миколи Никифоровича Марченка.

Турнір відбувся за підтримки відділення НОК України у Вінницькій області, депутата обласної Ради Олександра Крученюка, РО ВФСТ “Колос” АПК України, обласної федерації гандболу, міського голови Хмільника Сергія Редчика, спортвідділу Хмільницької міської ради, ДЮСШ Хмільника, сина Миколи Никифоровича (Андрія Марченка), Вінницької харчосмакової фабрики (ТМ «Кваскоff»), компаній «Хуммел Україна», «Соса-Соlа», кінотеатру М.Коцюбинського, фітyес-клубу «FITLIFE», ресторану американської кухні «Amerikan Bar&Grill».

На старт вийшли десять команд: м. Київ, м. Благовіщенське (Кіровоградської обл.), м. Кривий Ріг (Дніпропетровської обл.), м.Суми, м.Конотоп (Сумської обл.), м.Роздільна (Одеської обл.). м.Хмільник, м.Вінниця, смт. Уланів (Вінницької обл.), смт.Томашпіль (Вінницької обл.). Змагання проводилися за кубковою системою.

Чемпіоном стала команда з Вінниці. Друге місце у господарів турніру. Бронза - у гандболістів Конотопу (Сумщина).

Відео дня

– Частину правил ми взяли з пляжного гандболу. Тобто в кожному таймі визначався переможець. А у випадку нічиєї за таймами пробивалися пенальті, – відзначив головний суддя змагань і одночасно переможець Кубку Володимир Тихонов.

Організатори нагородили оригінальними призами кращих гравців турніру. Кращими воротарями стали Сергій Маціборук (Вінниця-Волочиськ) і Сергій Зінчук (Роздільна, Одеська область). Сенсація турніру - Геннадій Діхтяр (Київ, "Легіон 21"). Кращий досвідчений гравець - Віктор Джуринський (Томашпіль). МVP ««Хуммел Україна» - Олександр Владика (Хмільник). Визначили також кращих гравців у кожній команді.

Відділення НОК України у Вінницькій області надало для нагородження книги з історії олімпійського руху, медалі та футболки з олімпійською символікою. Спонсори змагань вручили призи організаторам і учасникам гандбольного турніру. Під час матчів пройшла лотерея сувенірної продукції «Handball» для уболівальників.

Голова федерації гандболу Вінницької області Олександр Павлюк висловив подяку організаторам та учасникам турніру за гарне свято спорту. В заключному слові на закритті змагання міський голова Хмільника Сергій Редчик підкреслив, що місто-курорт Хмільник завжди радий гандболістам, які приїжджають на турнір пам'яті Миколи Марченка. Він проводиться, починаючи з 2011 року. Не збираються змінювати традицію і в 2019 році.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up