Помер водій BMW, за крок до червоної зони та інше важливе за 18 березня на 20minut.ua

Помер водій BMW, за крок до червоної зони та інше важливе за 18 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 18 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Помер водій BMW з аварії на Зодчих: він був у комі п'ять днів

Помер водій BMW з аварії на Зодчих: він був у комі п'ять днів

У Вінниці на Зодчих, неподалік кафе «Карабас» вночі 13 березня сталася моторошна аварія. У понеділок, 15 березня, відбулися похорони 23-річного Олександра Іноземцева, який загинув на місці ДТП. Сьогодні, 18 березня, помер в реанімації інший учасник цієї аварії – Олександр Козловський.

 

Відео дня

У вінницьких лікарнях перебої з киснем. Влада закликає уряд втрутитись

У вінницьких лікарнях перебої з киснем. Влада закликає уряд втрутитись

В Україні сьогодні обмежена кількість таких постачальників медичного кисню, які зі зростанням споживання вже не справляються з поставками. Ліцензії на медичний кисень постачальникам та виробникам видаються державою. Для вінницьких лікарень, де лікують «ковідних» хворих, поставки здійснює Львівський хімічний завод. І вже мають місце затримки у поставках.

 

15 летальних випадків та 750 людей захворіли на корону. Цифри по районах

15 летальних випадків та 750 людей захворіли на корону. Цифри по районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів про ситуацію з коронавірусом в області станом на ранок 18 березня. На стаціонарі перебуває 1555 пацієнтів з підтвердженим COVID-19 та 842 пацієнти з підозрою на коронавірус.

 

«Люблю свою роботу, але мені страшно»: чи готові вінницькі вчителі повертатись до школи?

«Люблю свою роботу, але мені страшно»: чи готові вінницькі вчителі повертатись до школи?

Вінничанка Оксана Поліщук вирішила привернути увагу до незахищеності вчителів під час пандемії і необхідності продовження дистанційного навчання. Журналістка «20 хвилин» поговорила з освітянами про перспективу онлайн-уроків до кінця навчального року. Відповісти на наші питання вчителі погодились лише анонімно. Дехто боїться, що матиме проблеми з адміністрацією школи, а дехто чекає на офіційні рішення посадовців.

 

Вінниця за крок до червоної зони. Чи будуть запроваджувати тотальний локдаун?

Вінниця за крок до червоної зони. Чи будуть запроваджувати тотальний локдаун?

Ситуація з коронавірусом в Україні стає все гіршою. У червоній зоні карантину, як і раніше, залишаються чотири області. У помаранчеву зону тепер входять вже 16 областей та Київ. У жовтій залишилося лише чотири області.

 

Читайте також:

На Вінниччині виявили мутований «британський» штам коронавірусу

Павлик з Могилів-Подільського вже на небесах. Дитина померла в лікарні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up