Суддівський корпус відправив гуманітарну допомогу в зону АТО (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)

Суддівський корпус відправив гуманітарну допомогу в зону АТО (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
18 грудня, судді ВААС долучились до акції допомоги військовослужбовцям. Літак з необхідними речами та продуктами харчування відправився у зону АТО.

Голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин переконаний, що сьогодні кожен громадянин нашої держави повинен прикладати усіх зусиль для того, щоб забезпечити мир та стабільність в країні.

- Впевнений, що  ми, українці, є патріотами і тому ми сьогодні маємо на належному рівні надавати допомогу нашим військовослужбовцям,  які знаходяться у зоні АТО. Оскільки знаємо, на якому низькому рівні забезпечення знаходяться наші вояки. Думаю, що їм буде приємно отримати таку допомогу до Дня святого Миколая  - каже Віталій Кузьмишин.

Відео дня

Як і суддівський корпус Вінницького апеляційного адміністративного суду, так і працівники апарату суду на постійній основі надають допомогу військовослужбовцям. Це і ліки, одяг, продукти харчування та інші необхідні речі.

- Ми в черговий раз долучились до акції допомоги нашим бійцям. Я разом із іншими керівниками міста та області передам одяг і продукти харчування нашим військовослужбовцям, -  сказав голова суду Віталій Кузьмишин.

 

Коментарі (4)
  • Дарья

    Надіюсь літак долетів в тому напрямку куди потрібно, тобто до бійців.
  • Місцевий

    Повністью погоджуюсь з анонімним коментарем 19.12.2014 13:49, тому що зі статками Віталія Кузмишина - можна було персонально загрузити той літак, і сказати що це зробив Я, я якби до цього долучились його колеги судді, то було-б три таких літака -а так він просто примазався до когось.
  • влад

    А Коли звільнять начальника Немирівського РВ УМВС Василя Максимчука, який працював на злочинну владу Януковича , є  кумом та односельчанином  колишнього  зам. Міністра Ратушняка?????????
  • Анонім

    Так непонятно кто передал гуманитарку - Володарка или ВААС, а то две новости, а фотографии одни и те же.

    И если все же это передача от ВААС, то я думал должно быть несколько камазов гуманитарки (это как минимум), а не один несчастный бусик с яблоками и минералкол. Как говориться не ваш уровень=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up