Анатолій Олійник очолив пропрезиденьску фракцію «БПП «Солідарність» в облраді

Анатолій Олійник очолив пропрезиденьску фракцію «БПП «Солідарність» в облраді
Депутати облради від фракції партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» одностайно проголосували за Анатолія Олійника, як за нового голову фракції.

Про це розказав голова Вінницької територіальної організації «БПП «Солідарність» Андрій Гижко. За словами Гижка, вчора, 16 листопада, 27 депутатів,  які сформували відповідну фракцію, одностайно ухвалили таке рішення.

Крім того вирішили, що Андрій Гижко, Анатолій Олійник, Валерій Коровій та Віктор Вікалюк представлять фракцію на засіданні  Робочої  групи з підготовки першої сесії Вінницької облради 7 скликання.

Варто зазначити, що на виборах 25 жовтня партія «Солідарність»-Блок Петра Порошенка» стала переможцем, привівши до  Вінницької облради 27 депутатів.  

Відео дня

Нагадаємо, що минулого року під час штурму вінницької ОДА, Анатолій Олійник був губернатором Вінниччини. Пропонуємо вам згадати події 6 грудня 2014 року та наступних днів:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Його щей головою облради зроблять.

    Олександр reply Анонім

    Знову під вигуки - "Ганьба!"
  • Анонім

    Олийника - на нары !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up