В'язні подарували міліціонерам гетьманську булаву та подякували за мужність

В'язні подарували міліціонерам гетьманську булаву та подякували за мужність
На День миру бійці батальйону «Вінниця» завітали до виправної колонії №86 на Вінниччині.

Захід був організований з метою збереження миру в країні та підняття патріотичного духу осіб, позбавлених волі, а також виховання  у них таких людських якостей як взаємоповага та любов до ближнього - повідомляє прес-служба пенітенціарної служби України.

До колонії завітали представники громадської організації «Вінницька правозахисна ініціатива», голова Вінницької громадської організації «Об’єднання християн-військовослужбовців України» Анатолій Бондар, вчитель загальноосвітнього навчального закладу при установі Тамара Каптола та бійці добровільного батальйону «Вінниця».

Учасники АТО розповіли історії, які найбільше їх вразили під час перебування на Сході, та дали  відповіді на запитання, які цікавили присутніх.

Відео дня

На завершення в’язні подарували міліціонерам гетьманську булаву як оберіг та подякували за мужність, відвагу  та любов до рідної землі.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • протоукр

    Порядочному арестанту западло с такими даже гадить на одном гектаре. Написали бы сраз - козлы и активисты лизнули зад карателям за усиленню пайку.
  • Торонтуй

    Урки поняли друг друга.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up