Вінниця приймала третій Міжнародний чемпіонат з фігурного катання

Вінниця приймала третій Міжнародний чемпіонат з фігурного катання
Показати, як приборкується лід до Вінниці приїхали найкращі спортсмени. В одному з торгових центрів міста пройшов третій Міжнародний чемпіонат з фігурного катання Vinnitsya Trophy-2015. Цьогоріч чемпіонат зібрав 270 спортсменів з різних країн світу.

Протягом трьох днів з 26 по 28 листопад змагання проходили на льодовій арені торгівельно-розважального центру «Мегамолл».


- Головного переможця у нас немає, - розповідає організатор змагань, президент клубу з фігурного катання Тамара Цимбал. – У турнірі приймає участь 270 спортсменів із 10 країн. Географія дуже широка: Японії, Ірландія, Франція, Австрія, Ліван, Філіппіни, Казахстан, Білорусь. Крім того спортсмени з 14 українських міст.
За словами Тамари Цимбал, загалом на змаганнях представлено 33 категорії. В кожній визначається три призових місця.
Previous Next

- В цьому сезоні ми ввели нову категорію балет, - каже Тамара Цимбал. – Це дуже цікаво. Вже наближаємось до розвитку синхронного катання на льоду.
Вінничани теж прийняли активну участь у змаганнях і займали призові місця. Вінничанка Валерія Лесько виборола перше місце у групі професіоналів: дівчат 2001 – 2003 року народження.
- Займаюсь фігурним катанням шість з половиною років, - розповідає Валерія Лесько.  - Тренуюсь і у «Мегамоллі» і в «Льодовому клубі». Підтримати мене на змаганнях прийшли родичі, близькі та друзі. Коли почули, що я виграла перше місце подарували багато шоколаду та квітів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Усі виступи були приголомшені, багато складних елементів було, одним словом, круто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up