Вінницькі політики проігнорували "5 вимог бізнесу до влади"

Вінницькі політики проігнорували "5 вимог бізнесу до влади"
На вимоги бізнесу розробити механізми відкликання депутатів, зменшити ставки єдиного соцвнеску, кількість перевірок і спростити умови ведення бізнесу вінницькі політики - кандидати в нардепи не відгукнулись.

Сьогодні, 23 жовтня, закінчився перший етап громадського проекту "5 вимог бізнесу до влади". Теоретично, вінницькі кандидати-мажоритарники та представники політичних сил мали підписати меморандум, за яким зобов'язувались представляти інтереси малого і середнього бізнесу у випадку свого проходження в парламент. Практично, на підписання угоди - ніхто з місцевих політиків не з'явився. Організатори проекту сподіваються, що до суботи, політики все ж передумають, та натякаюсь, від цього залежатиме те як вони голосуватимуть в неділю.
- Загалом ідея зробити такий проект виникла, коли ми проаналізували програми партій та мажоритарників і виявили, що в них немає жодної конкретики, є тільки загальні фрази. Наприклад, знизити податки. Ніхто не уточняв які саме і на скільки, - каже координатор проекту у Вінницькій області, голова спілки підприємців "Стіна" Олександр Печалін. - Тому ми вирішили допомогти політикам скласти передвиборчу програму з єдиною умовою, щоб вона потім виконувалась, а ми мали змогу контролювати цей процес, через це було необхідно і підписання. На жаль, сьогодні ніхто з політичних сил не з'явився. Але ми сподіваємось, що за той час, який залишається до виборів, - вони все-таки підпишуть документ.
- Особисто, я сьогодні планувала визначитися з тим за кого віддам голос в неділю, - каже підприємець, один із розробників "5 вимог" Тетяна Брижчук, - але не вийшло...
- Схоже, підприємці не цікаві політикам, бо не представляють основну електоральну силу, - припускає підприємець Сергій Малачков.
Проект "5 вимог бізнесу до влади" являється всеукраїнським і включає п'ять основних і ще двадцять додаткових вимог, напрацьованих самими підприємцями. Серед основних - розроблення механізму відкликання депутатів, зменшення ставок єдиного соцвнеску до 15-18%, мінімізація кількості перевірок, прийняття програми протидії корупції, спрощення умов ведення бізнесу і зниження ставок кредитування для бізнесу до 8-10% річних.
На рівні України, станом, на 23 жовтня, всі політичні партії знаходилися у стані підписання меморандуму, символічно, але першими поставити свої підписи під захистом прав бізнесу зголосилися комуністи...

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    назовите хоть один серъезный случай когда мощная организация что то сделала. может когда на барлинеке маски были или джерело рейдеры забрали .хоть один серъезный прецендент назовите!!! это все фуфел и не более!а кто в это верит тот полнейший лузер. просто этот гнилой самопиар уже поднадоел
  • Anonymous

    не смешите меня!!! мощная организация? что мощного они сделали , мне рассказывали их представители. мы вас будем от налоговой и тд защищать) ребята не позорьтесь вы от кого он может защитить???
  • Anonymous

    Комуністи молодці не бояться захищати малий та середній бізне.
  • Anonymous

    на 5 требований к предпринимателям города Красный Луч отказались прийти кандидаты в депутаты "ЮРИЙ ТЕРНИКОВ (партия регионов)", "ВАЛЕРИЙ МОШЕНСКИЙ (действующий депутат Киев Рады, член партии блока Литвина)", "ДАРЬЯ САФОНОВА", "ВЛАДИМИР ПОДГОРНЫЙ", "ВАСИЛИЙ ФЕДОРОВ (партия Украина вперед)", а так же АЛЕКСАНДР АДРЕЯНОВ (коммунистическая партия) прислал вместо себя доверенное лицо. Это те кандидаты которые проигнорировали 7,5 тыс. предпринимателей города Красный Луч, для них мы не электорат, так как они заняты предвыборной гонкой, проблемы предпринимателей их не интересуют. Мы благодарны тем кандидатам которые откликнулись на приглашение и пришли к нам за "круглый стол", выслушав требования от предпринимателей города Красный Луч и подписали меморандум: - Колесников Владимир (партия Удар) - Фролов Владимир (самовыдвижениц) - Гуславский Владимир (самовыдвижениц) - Заика Артем (объеденная опозиция, партия СВОБОДА) - Чередник Генадий (самовыдвижениц) - Ржавский Александр (самовыдвижениц) - Кириченко Людмила (фонд Берегиня) А так же Швайка Игорь по партийному списку от партии СВОБОДА.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up