Вінничанка Олена Чорнобривенко представлятиме Україну в Японії

Вінничанка Олена Чорнобривенко представлятиме Україну в Японії
Вінничанка перемогла в конкурсі, в якому лауреатами були Джеральд Форд, Джон Мейджер, Нельсон Манделла, Джон Кеннеді, Елвіс Преслі, Джекі Чан, Білл Клінтон та багато інших.

У суботу, 28 лютого, в Українському домі в Києві відбулась фінальна конференція та церемонія нагородження першої відкритої Всеукраїнської премії Ten Outstanding Young Persons (TOYP), де було обрано 10 видатних молодих молодих людей України. 

В номінації "Персональні здобутки. Особистий прорив" перемогу здобула Чорнобривенко Олена, заступник голови правління Вінницької ГО "Гармонія", педагог соціальний Центру реабілітації "Гармонія".

   -  Такі молоді і талановиті люди! Величезний потенціал. Це все вселяє віру в те, що у нашої країни є прекрасне та світле майбутнє! Конкурс фантастичний! Учасники неймовірні, - розповідає про свої враження від заходу Олена.

Відео дня

Олена перемога не тільки в номінації “особисті досягнення”, а також отримала сертифікат на 100 годин перебування у коворкінгу Impact Hub Odessa для проходження майстер-класів в навчальному центрі для підприємців STARTUP UKRAINE за результатами онлайн голосування.

Восени 10 переможців, серед яких вінничанка Олена, поїдуть на Всесвітній конгрес JCI 2015, який пройде в Японії та вперше за 76 років історії премії представляти Україну на TOYP of the World 2015.

Довідка. Ten Outstanding Young Persons of the World (TOYP) це щорічна міжнародна програма, яка спрямована на виявлення та популяризацію молодих людей у віці 18-40 років в ділових, громадських і творчих колах, здатних не тільки здійснювати видатні вчинки, але і надихати інших людей своїм прикладом.

Премія була вперше вручена в 1938 році і за 75 років їх лауреатами стали: Джеральд Форд, Джон Мейджер, Нельсон Манделла, Джон Кеннеді, Елвіс Преслі, Джекі Чан, Білл Клінтон та багато інших.

Головною місіяю конкурсу є визнання талановитих і успішних людей у 10 категоріях: Бізнес, Політика, Наука, Культура, Екологія, Мир і права людини, Волонтерство, Винаходи, Персональні здобутки. Особистий прорив та Медицина.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Молодчинка. Вітаю з перемогою.
  • Анонім

    В статті не вказано в якомі місті проходило нагородження
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up