Вінничани в Експоцентрі купують новорічні іграшки та допомагають армії

Вінничани в Експоцентрі купують новорічні іграшки та допомагають армії
Восьмий благодійний ярмарок новорічних сувенірів «Руками створена краса» відкрився Експоцентрі сьогодні, 2 грудня, Впродовж чотирьох днів вінничани зможуть придбати новорічний сувенір та разом з дітьми відвідати безкоштовний творчий майстер-клас. Також збиратимуть допомогу для армії та лікування дівчинки-волонтерки.

На фестивалі продається багато робіт від людей з інвалідністю.Цього року участь у фестивалі беруть 22 громадські організації та більше 200 майстрів. Вперше відбувся 8 років тому.

Previous Next

- Приємно, що з кожним роком стає все більше майстрів, які представляють свої роботи. Темою цьогорічного ярмарку є сім’я. Сьогодні день присвячений дітям. 3 грудня буде багато заходів, рисвячених жінкам, мамам. Четвертого грудня « день татуся» - ми писатимемо листівки для наших захисників. 5 грудня – день волонтера, - каже голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк.  

Відео дня

В холі продаються вироби на будь-який смак: від авторських ялинкових прикрас до вязаних шапок. Ціни порівняно - невисокі. Головний критерій конкурентноспроможність. 

Вінничанка Оксана Паламарчук продає сувенірних мавпочок - головний символ року. Майстриня пошила таких близько 50, але немає і двох однакових. Кожна з характером. Коштують символи року від 30 до 70 гривень.

Previous Next

Крім ярмарку та безкоштовних творчих майстер-класів, що працюватимуть  щодня з 12 до шостої вечора на фестивалі збиратимуть речі та харчі для сімей, що їх потребують та солдатів АТО. Також збиратимуть гроші для фронту та для лікування дівчини-волонтерки, що захворіла. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Гарна справа, чудові сувеніри, обов"язково прийду на ярмарок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up