Вінничани поїхали під ВР на акцію «Ні поліцейській державі». Там помітили тітушок

Вінничани поїхали під ВР на акцію «Ні поліцейській державі». Там помітили тітушок
  • Сьогодні, 15 листопада 2016 року, в Києві гаряче.
  • Активісти влаштували мітинг біля Верховної Ради та НацБанку.
  • Там вже помітили «тітушок».
  • Правоохоронці з собаками та металошукачам перекрили рух.

Справа в тому, що в ці хвилини під Верховною Радою зібралося чимало людей з різних регіонів України. Вони приїхали на мирну акцію «Ні поліцейській державі».

Близько двох годин тому вінничанин Артем Михайлов, який вирушив на мітинг разом з декількома хлопцями, повідомив, що поряд з Маріїнським парком з'явилися не зрозумілі люди в військовій формі з пов'язаними стрічками на руках.

В коментарях під його дописом в ФБ активістка Таїсія Гайда написала, що там АТОвці, яким запропонували гроші проти людей.

Відео дня

 

Про тітушок розповідає й  Дмитро Гнап у себе на Фейсбуці.

«Ніби цих трьох років і не було. Тітушки знову збираються біля Маріїнського парку», - написав він.

В той самий час режисер «Вавелону 13» Кляцкін Костянтин на своїй Фейсбук-сторінці також зазначив, що він помітив ті тушок та проплачених учасників мітингу на Інститутській.

«Окрім проплачених стандартною 70-ти гривневою таксою учасників мітингу, з боку Інститутської до них приєдналися відверті тітушки. Ненавиджу ці обличчя. Відразу ж згадалося, як я був на цьому самому місці і в укріплення летіла граната», - написав режисер.

Водночас у Головному управлінні Національної поліції Києва закликають людей зберігати спокій та не здіймати галасу. За словами поліції, наразі ситуація залишається під чітким контролем. За порядком слідкують приблизно п’ять тисяч правоохоронців, серед який представники поліції та військовослужбовці Національної гвардії України.

Варто зазначити, що зараз під стінами Верховної Ради України проходить мітинг вкладників «Банку Михайлівський», VAB, Дельта Банку, банку «Фінанси і кредит». Люди вимагають повернення своїх вкладів. Перед парламентом зібралися кілька тисяч протестувальників.

Поряд з парламентом також проводять свої акції протесту представники «Дорожнього контролю України», які вимагають відставки міністра внутрішніх справ України. Протестувальники розгорнули плакат з написом: «Ні поліцейській державі».

 

Біля парламенту перебувають заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, керівник столичної поліції Андрій Крищенко, керівник патрульної поліції Києва Олександр Зозуля і керівник патрульної поліції України Олександр Фацевич.

Проїзд на вулиці Грушевського частково перекритий. Але ходить громадський транспорт.

«Центр Києва перекритий. У приватних розмовах силовики говорять, що очікують масових безладів на вулицях, політики впевнені що це ошукані вкладники банків протестуть, урядовці переконують, що це проплачені російські провокатори виходять на вулицю.
А вчора депутати в прямому ефірі прямо у Верховній раді знову б'ються. Гарний приклад для порядку на вулицях. Кияни серйозно побоюються, що в столиці будуть заворушення. Враховуючи масові грабунки автівок та квартир серед білого дня та "гоп-стоп" ввечері прямо на центральних вулицях, то можна зрозуміти. Сподіваюсь, що все минеться і заворушень вдасться запобігти», - написав вінничанин Руслан Анфілов у ФБ та виклав відео вчорашньої бійки Бойко та Ляшко:

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Раньше были хуторяне, потом титушки, а теперь активисты. А если еще и  повязки на руках, то вообще....

    Хуторяне помогут сохранить власть... Люди главное должны платить по мировым ценам оплату за ЖКХ. Это при том что зарплата в Украине ниже чем в Сомали и Афганистане.



    http://h.ua/story/377720/

  • Anonymous

  • Anonymous

    А это Маша Гайдар, та что в Одессе с Саакашвили работала)))
  • Anonymous

    А это уже Мосийчук женился на своей помощнице, то похудел ... Вот что значит семейная жизнь))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:23 Минулої доби у двох ДТП травмувалося троє дітей та троє дорослих photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up