Вагітність постраждалої в аварії у Барі жінки збережена — інформація головлікаря

Вагітність постраждалої в аварії у Барі жінки збережена — інформація  головлікаря
Лобове зіткнення двох автомобілів сталося біля кафе «Зустріч» — гірка іронія долі.
  • Загрози життю постраждалих в аварії у Барі нема.
  • Оперативного втручання вони не потребують
  • Вагітність молодої жінки збережена.
  • Це розповіли лікарі, а що кажуть у прокуратурі?

Нові подробиці дорожньо-транспортної пригоди біля міста Бар дізнався журналіст 20minut.ua.

— Стан постраждалих стабільний, — розповів у телефонній розмові головний лікар Барської районної лікарні Олександр Костенко. — Всю допомогу, яку потрібно було надати пацієнтам, ми оперативно надали. Це було зроблено нашими медичними працівниками у перші хвилини після того, як постраждалих доставили у медичний заклад. Оперативні заходи дали можливість стабілізувати стан травмованих.

Головлікар також додав: «Наразі нема потреби в оперативному втручанні для продовження лікування жодному з доставлених пацієнтів, тобто ніхто з них не потребує операції».

Відео дня

На запитання, чи це стосується також вагітної молодої жінки, Олександр Костенко уточнив:

— Так, це стосується і вагітної пацієнтки.

За його словами, вагітність жінки збережена. Загрози дитині нема. Саме так було сказано «дитині». При цьому співрозмовник зробив уточнення, що на даний час період вагітності становить уже 28 тижнів.

Керівник Барського відділу Жмеринської місцевої прокуратури Всеволод Посвалюк на прохання прокоментувати ситуацію, що сталася з його підлеглим, відповів дуже коротко: «Це біда. Нічого не коментую». Порадив звернутися за коментарем до обласної прокуратури.

За словами прес-секретаря керівника прокуратури області Ірини Вихованець, всі обставини буде з’ясовано під час досудового розслідування.

— Чисто по-людськи — мені дуже жаль, що сталася аварія, загинула людина, є постраждалі, — сказала речниця прокуратури.

Нагадаємо, у п’ятницю 20 листопада, увечері на трасі у селі Лука Барська, що поруч з містом Бар, сталося лобове зіткнення двох автомобілів. За попередньою інформацією, за кермом легковика «ВАЗ-2112» знаходилася секретар судового засідання Барського районного суду, 27-річна дівчина. Вона загинула на місці аварії.

Автомобіль належить прокурору Барського відділу місцевої прокуратури Ігорю Лаврову. Саме такий транспортний засіб значиться у його декларації про доходи. Там сказано, що автомобіль «ВАЗ-2112» придбаний 21.05.2008 року.  В цій автівці знаходився власник машини і ще одна пасажирка. Їх доставили у лікарню.

Постраждала також пасажирка зустрічного авто «Фольксваген». Це молода вагітна жінка.

За інформацією адвокатки Лариси Криворучко, яка першою повідомила про ДТП, прокурор і секретар суду перебували у нетверезому стані. Таку ж інформацію оприлюднили на сайті журналу «Корупціонер в Україні».

За фактом ДТП управлінням поліції відкрило кримінальне провадження за другою частиною статті 286 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого»). За таке правопорушення передбачене покарання до восьми років позбавлення волі.


Читайте також:

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

Нові деталі ДТП у Барському районі. Серед потерпілих вагітна жінка

Зійшлися «лоб у лоб». У Барському районі сталася аварія з потерпілими

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • Валентина Лазурина

    Как уже надоели эти пьяные служители Фемиды. Если бы не они, аварий было бы гораздо меньше.
  • Наташа Антонова

    Хай усі будуть здорові
  • Татьяна Бородий

    Самое главное- сохранили жизнь ребенку!!!
  • Тетяна Молодоженя

    Кожен відповідає за свої гріхи перед богом. Будьте здорові усі мудрі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up