У «Книжці» колишні міліціонери влаштували мітинг. Вимагали підвищення пенсій

У «Книжці» колишні міліціонери влаштували мітинг. Вимагали підвищення пенсій

«Аваков сказав, що не вважає нас правоохоронцями!», «Ми по 30 років віддали службі, а тепер про нас забули!», — такі вигуки сьогодні звучали у «Книжці». Це колишні міліціонери вимагали перерахунку та підвищення своїх пенсій.

Мітингарі розповіли, що вони отримують по 1500 гривень, в той час як ті правоохоронці, які виходять на пенсію зараз — мають по 10 тисяч. На акцію прийшло близько трьох сотень учасників. А свій мітинг вони приурочили до колишнього Дня міліції.

Деякі люди були налаштовані рішуче: хотіли перекривати дорожній рух та йти до Головного управління Національної поліції області.

Але переходити до радикальних дій не довелося — керівництво Пенсійного фонду Вінницької області запросило учасників акції до себе у кабінет. Тільки попросило обрати 10 делегатів.

Відео дня

Начальник Фонду Олена Корчак пояснила, що до Пенсійного фонду України МВС не надсилало доручення про перерахунок пенсій колишнім міліціонерам. Через це й підвищення виплат немає. Порадила учасникам акції звертатися до суду. Кожному окремо.

Про те, як проходила акція та на що жалілися її учасники — дивіться у відео.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Иванов Иван

    всех перевести на 60летний возраст получения пенсий и увеличением возраста до уровня европы

    Иванов Иван reply Иванов Иван

    и давать пенсию средне рабочего
  • DinDin

    ну а министр правоохоронець???)) вообще это неправильно....пусть задумаются работники милиции-полици...будут ли их считать правоохранителями через пару лет.
  • Anonymous

    Люди які працювали на "систему" стали непотрібні "системі". Зрозуміти це   важко. Палки, щити - це колись приносило щастя для звичайних людей?

    Дивні коментарі, люди можуть знайти ворога там де його не має. Літні люди які вірно служили владі не можуть зрозуміти не пана Авакова, не уряд. Не палицею та щитом ми опинились у такій "дупі". Звинуватити когось це ми вміїмо. Спочатку нам Янукович заважав, потім Путін, але проблема у нас у наших головах. Ми самі обираємо собі владу, створюєм собі кумирів і чомусь впевнені що "влада" буде працювати а ми будемо шукати десь проблему.

    Дрозд Михаил reply Anonymous

    І що ти хочеш сказати?

    Иванов Иван reply Дрозд Михаил

    дрозд ты чо разкукарекался

    Anonymous reply Дрозд Михаил

    Коротко : палка і щит не зробила щасливим не у 1917 не на майдані жодного простого громадянина.  Це засіб довести до влади людей які будуть Вам пан Михайло брехливо обіцяти, і змушувати працювати.

    Нам років  5 обіцяють місце у Європі і пан Янукович і пан Порошенко.. Нам обіцяють мир, повернення Криму, нові робочі місця.  Нам говорять те що Ви, пан Михайло, і я, хочу чути.  Пенсіонери, які невдоволені пенсією не потрібні не пану Авакова не системі МВС, у них не має прав і бажання виконувати накази пана Авакова для "нових реформ" Ми у економічній, і політичній дупі. У цьому вина не людей які сиділи у 2012 у кабінетах МВС а нашої влади. Так "беркут" лупашив молодь на майдані, але цей "беркут" створила стара система МВС , яка вимагала від них виконання наказу. Що ми маємо у новій владі? Хто очолює нашу Нову потрульну поліцію?. Вони не осуджені суспільством,  з  їх  минулим, їм не вказали на помилки а банально надали роботу по утриманню суспільства у "рамках" і ці рамки не завжди демократичні. Найти "крайнього " у минулому це просто, а от навести лад зараз  поки нашій владі не вдається. Чому невдається, хочу почути Вашу думку пан Михайло.

    Дрозд Михаил reply Anonymous

    Чому не вдаеться? Все дуже птосто... за 25 років незалежності україни, ніхто з чиновників небув покараний та навідповів за свої прорахунки... натомість... при владі спочатку були комсомольці які нерагнули змін... потім олягархи що сворили капітал у буремні 90 ті та діти комсомольців.... потрібно тотально було змінити еліти як це зробили у польщі та чехії у 90 ті.... а у нас у 90 ті був безпредел бандітський...і тому мирно змінити еліту уже навийде.... щоб був порядок треба лише кілька простих речей.... ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ..... за свої слова, свої дії, та дійсно виконання закону... і все за кілька років налагодиться... але ... нажаль зараз країну врятуе лише митьева зачистка усіх еліт та встановлення на років 5 керувати державою директорії з 10 освічених та рішучих осіб...

    Anonymous reply Дрозд Михаил

    "Все дуже просто..." ? Ви так важаєте при діючій виборчій системі, при діючій судовій системі, при діючих податках, та розданих 80% державного майна? Утопія.  Нам створювали ілюзію вибору президента, нам розповідають що ми  вибирали законотворців з ВР, нам розповідали що новий прокурор це вирішення питань корупціЇ, ми створили НАБу , у нас працює НБУ і тд І ЩО?  Якщо зняти рожеві окуляри то ми маємо суцільну брехню. Брехню президента, уряду, голови НБУ, прокурора іншими словами усіх ланок влади. Але потрібно тримати "обличчя". Збільшення акцизів на алкоголь це досягнення, збільшення вартості комунальних послуг для жителів чомусь називаємо словом "справедливі"

    Зміна 5-10 людей у прокуратурі, поліції, чи ДФС не приведе до змін, тому що при діючій системі немає захисту прав людини та її впевненості у завтрашньому дні. Навіщо людині працювати, інвестувати якщо у нас банковська система не гарантує що інвестор завтра отримає свої гроші? Чому люди залишають Україну? У Польші, Італії Германії вони бачать себе та своє місце  у суспільстві за 5-10 років. Чому вийшли колишні міліціонери на мітинг? Це питання не 100 грн, а питання "непотрібних суспільсту людей". Так можливо вони не зовсім хороші люди, але вони робили те, на що ми надали ЇМ ПРАВО. Ви Дмитро та Я.

    Патрульний поліції має зарплатню 8т  і що Ви почуваєте себе більш захищеним? У Вашому підїзді "не винесли" жодної квартири? Створення гарної картинки ,пан Дмитро, за Ваші кошти і Ви задоволені, а який сенс у пенсіонерах МВС для пана Авакова? Вірно - жодного. І я так Важаю. Ми з Вами нагадуємо стаю риб яку інколи наша Влада годує кинувши у воду куски хліба, ми хватаємо цей кусок і важаємо себе щасливими що випередили один одного, ми ситі, нас похвалили , нам поставили лайк за коментар.

    Нас хвилює одне щоб нас завтра знову погудували ( і нам обіцяють субсидії , безвіз, справедливі акцизи, вживані авто). Капіталізм - це завжди гарно та гармонійно як ми собі придумали без чітких законів та правил гри, це тяжка  праця за мізерні гроші, безробіття, і т і.

    Дрозд Михаил reply Anonymous

    Виїжають не тільки до польщі, італії, чи Німечини... Виїжають навіть до Росії... У путінській росії (я не фанат путіна , колись він предстане перед судом, притому перед російським судом насамперед, путін, та наша влада це одна команда) в Сургуті, Нижньовартовську дрібний бізнис плати 20 % податків і все... ніхто немае до підприемця жодних питань...тендир ..... компютер відібрав з поданих заявок, 10 заявок, потів відбирае одного переможця, жодної корупції.... Я й говорю що країні потрібно повне перезавантаження... а для повного перевантаження необхідна повна та тотальна зачистка усіх еліт... А у країні на років 5 повина керувати директорія з 10 фахівців....
  • Дрозд Михаил

    Раздаьть палки и деревяные щиты и отдать нацгавардии приказ разогнать митинг... нужна небольшая рокировка...

    Дрозд Михаил reply Дрозд Михаил

    Нужно поменять теперь их местами, пусть почуствуют то что чуствовали люди на майдане и их колеги вв шники...

    Анонім reply Дрозд Михаил

    Ти вже перелогінився, "кузня кадрів" ти наша?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвій. Історія, заборони та прикмети 18 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up