Суботник на Старому місті: запрошують прибрати територію санаторію Коцюбинського

Суботник на Старому місті: запрошують прибрати територію санаторію Коцюбинського
  • На місці закинутого санаторію Коцюбинського роблять локацію для мистецтва та відпочинку.
  • Там проведуть лекції, майстер-класи та музичні виступи на відкритому повітрі.
  • Але, спочатку, там треба прибрати сміття. Організатори запрошують вінничан на суботник — 23 червня, з 11-ої ранку.

На Старому місті, по вулиці Маяковського, 243, є закинуті приміщення дитячого санаторію імені Коцюбинського. І цього року у цю місцину вдихнуть нове життя. Там створять мистецький та просвітницький простір, що назвали «Територія SUN» та проведуть мистецькі вихідні 28-30 червня.

Але перед цим організатори мистецьких вихідних потребують допомоги в прибиранні території колишнього санаторію.

Відео дня

«Будемо прибирати сміття, підмітати стежки, збирати сухе гілля і ще багато цікавої роботи у підготовці до перших мистецьких вихідних «Ticket to the SUN». Зустрічаємось о 11:00 біля головного входу в санаторій. Мати з собою (по можливості):

  • рукавички
  • пакети для сміття
  • віник
  • гарний настрій.

А що буде на мистецьких вихідних, 28-30 червня?

«Перший мистецький вікенд "TICKET to the SUN" пройде 28-30 червня. Це можливість для вінничан та гостей міста творчо, інтелектуально, культурно та екологічно відпочити на межі міста і природи.

На тебе чекають: дивовижні концерти просто неба, майстер-класи для малечі та дорослих, еко-освіта та еко-маршрути, ніч кіно, велотраси і скелелазіння, перформативна лабораторія, фудкорт, кемпінг з ватрою, перформанси та інсталяції, ранкова та вечірня йога», — йдеться на сторінці організаторів SUN Територія.

Нагадаємо, через податкові борги та суди держпідприємство «Дитячий санаторій імені Коцюбинського» припинило свою роботу у 2012 році.

Працівникам не виплатили борги по зарплатах. А територія санаторію перетворилася на занедбану пустку з напівзруйнованими будинками та моторошними пам’ятниками часів СРСР. З того часу землю санаторію розподіляють під приватні будинки.

Про це в матеріалі: Наш «Артек» або садиби багатіїв — що буде на Старому місті замість санаторію?

Читайте також:

Фото в матеріалі: www.facebook.com/sunterytoria

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сепар Торонтуй

    А не эта ли RIA писала несколько лет назад как там все классно, в том санатории?
  • Ната Гончаренко

    Успіхів!
  • Roman Shariy

    Оце по Європейські
  • Anonymous

    "Організатори запрошують вінничан на суботник — 23 червня"

    На суботник? У неділю? Організатори,ви що курите?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up