На реконструкцію «СКА» дають майже 45 мільйонів гривень

На реконструкцію «СКА» дають майже 45 мільйонів гривень
  • Мерія оголосила тендер на реконструкцію спортивного комплексу на Янгеля, 48.
  • За проектом майбутній підрядник має виконати величезний обсяг робіт: відремонтувати усе, як ззовні, так і всередині.
  • За це пропонують 44,8 мільйона гривень. Орієнтовно, роботи почнуться вже цієї осені.

На Янгеля, 48 знаходиться сумнозвісний комплекс «СКА». Ще у 2014 році поляки з компанії Eurosolid там мали зробити капремонт басейну, солярій, SPA та інші водні розваги. Попередній кошторис — 150-200 мільйонів гривень.

Щоправда, роботи так і не розпочали. Тож вже кілька років двоповерхова будівля зі спортивними залами та басейном «на замку». Тоді як стан комплексу з роками ставав тільки гіршим — пошарпані стіни, побиті вікна, розбита плитка басейну.

Previous Next

Відео дня

У 2017-му в мерії публічно заявили про завершення діалогу з інвестором. Заступник мера Владислав Скальський казав, що «довгий час намагалися знайти ту формулу, яка б врахувала інтереси інвестора, й інтереси громади. Але в результаті вирішили, що польський проект закрито».

Візуалізація польського проекту «СКА»

Previous Next

До цього вінничани подавали петиції (з 2015 по 2018 роки), змушуючи владу розпочати реконструкцію «СКА». Усього зробили чотири звернення, на які отримували відповіді зі змістом, що «зачекайте, розробляється проект реконструкції».

Трохи ясності в ситуацію з ремонтом спорткомплексу вніс мер Вінниці Сергій Моргунов. У червні, на сесії міськради, він сказав, що з бюджету міста виділяють чотири мільйони гривень на реконструкцію «СКА» і роботи почнуться вже з цього року.

І схоже, що це дійсно так. Адже на днях міський департамент капітального будівництва оголосив тендер на реконструкцію комплексу на вулиці Янгеля, 48.

У документації до тендеру йдеться, що майбутній підрядник має виконати перелік з 860 (!) видів робіт, які стосуються як зовнішнього, так і внутрішнього стану комплексу. Описуємо деякі з цих робіт:

  • Стіни будівлі мають підсилити та утеплити, так само й дах.
  • Перекладуть всі комунікації - трубопроводи, електромережу, теплопостачання.
  • Мають відремонтувати й всі зали в спорткомплексі. Також повністю оновити басейн.
  • А на додаток до цього — зробити озеленення території перед комплексом: посадити дерева й квіти.

Максимальна сума за роботи — 44 мільйони 850 тисяч гривень. Нині збирають заявки на участь в закупівлі. Тендер отримає та компанія, яка запропонує найменшу ціну робіт.

Аукціон проведуть 29 серпня. Ще кілька днів триватиме відбір переможця, підписання з ним угоди. Тому, ймовірно, що початок робіт припаде на вересень-жовтень 2018-го. Ремонти комплексу, як йдеться в документації на ProZorro, мають тривати до 1 вересня 2019 року.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up