На провулку Карла Маркса згоріло BMW. Гасили усією вулицею (ВІДЕО)

На провулку Карла Маркса згоріло BMW. Гасили усією вулицею (ВІДЕО)

Сьогодні, близько 21:00 на провулку Карла Маркса у Вінниці зайнялася автівка. Поки приїхали пожежники, полум'я гасили усі, хто опинився поряд.

Відео пожежі виклав на своїй сторінці у соціальній мережі "ВКонтакті" Ростислав Синявський. Хлопець став очевидцем події.

- Я вже підійшов коли горіло, - говорить він. - Кажуть проводка коротнуло. Там небайдужі громадяни допомагали тушити бігали у сусідній магазин набирали води. Кілька водіїв підбігло з інших машин зі своїми вогнегасниками.

 

 

Відео дня
cript type="text/javascript"> (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//vk.com/js/api/openapi.js?125"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'vk_openapi_js')); (function() { if (!window.VK || !VK.Widgets || !VK.Widgets.Post || !VK.Widgets.Post("vk_post_10659537_5010", 10659537, 5010, 'MLtvv-4jePBWFdDwxsDBBw8JS16f', {redesign: 1, width: 400})) setTimeout(arguments.callee, 50); }());
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Так,а почему у нас Карла Маркса до сих пор не переименованна! Не порядок
  • Анонім

    біда то яка , відро з гайками згоріло. як людині на вулиці стане погано , то більше кинеться їй допомагати ??? куди ви скотилися люди ?
  • Анонім

    через пару дней будет продаваться на автобазаре

    Holliday Doc reply Анонім

    ага, не бит, не крашен )))
  • Анонім

    Хрен там, парень (водитель авто) минут 5 бегал один с ведром, а остальная толпа подоставали телефоны и давай снимать. Только спустя некоторое время, проезжающие мимо водители стали помогать.

    Анонім reply Анонім

    а як вони мали носити не маючи відер? в пригорощі?

    Анонім reply Анонім

    100%. Проехал своей машиной в гараж, минут за 10 до начала пожара.Обратно шел и поразило как стоят машин 20 и все тупо смотрят. Огнетушители дали всего пару водителей, остальные - ТУПЫЕ КРЫСЫ

    Анонім reply Анонім

    Можна питання?

    1. скільки часу ви "зекономили" завдяки машині, якщо ви ще йшли пішки і майже 10 хвилин колупалися в гаражі?

    2. Чому не винесли свій вогнегасник, моралізатор ви наш?

    Анонім reply Анонім

    Для тех кто в "танке"

    1. Машину ставил в гараж, а что я там делаю и сколько - не ваше дело.

    2. Мой РАБОЧИЙ огнетушитель лежит в машине, носить его ссобой я не привык.

    Так нормально?

    Анонім reply Анонім

    треба було побігти і принести його, адже саме це ви хотіли бачити від інших

    Vasyl reply Анонім

    А звідки ти знаєш, що він у тебе робочий. Те що він куплений на ринку або в магазині це нічого не означає, магазин не буде нести відповідальність за цей вогнегасник. Далі, кожен вогнегасник повинен проходити періодичну повірку, відповідно до правил з пожежної безпеки.

    Кими Райкин reply Анонім

    Потому, что рабочий огнетушитель есть в одной машине из сотни. Ты в курсе, например, что раз в год надо проводить его обслуживание?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up