Мешканка Луки-Мелешківської: таких виборів ще не бачила

Мешканка Луки-Мелешківської: таких виборів ще не бачила
Мешканка Луки Мелешківської Тетяна не хотіла обирати "пальцем в небо", тому прийшла на дільницю завчасно щоб почитати інформацію про кандидатів. Та з'ясувалося, що немає жодних автобіографій, жодних програм кандидатів.

- Я була в шоці. Такого ще не бачила. Як я можу обирати людей у владу, якщо я не знаю хто вони і що планують робити? - каже Тетяна. - Ніяких агітаційних матеріалів у нас по вулиці не носили, ніяких передвиборчих зустрічей з кандидатами не було. (Хоча, може вони й проводились десь, але я, принаймні, про це не чула.)

Тетяна каже, що сподівалася усю потрібну інформацію знайти у виборчій дільниці, але її не було. Тому робила свій остаточний вибір безпосередньо у кабінці для голосування.

- Спочатку шукала знайомі прізвища, коли їх не знаходила - шукала людей, що хоча б мешкають у Луці, бо навіщо у сільську раду депутат, який тут ніколи не жив і не знає наших проблем? А в обласну і районну раду обирала партію, якій більш-менш довіряю. Але ж хіба можна бути впевненою, що у тій партії усі, як один, порядні люди? Виходить йшла на вибори, щоб обрати достойних людей, а обирала все одно навмання. Шкода, що не було варіанту "Не підтримую жодного кандидата".

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Потрібно йти на вибори уже підготовленим, для цього є інтернет, газети.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up