Масштабне будівництво: у Десні відремонтують дорогу за 18 мільйонів гривень

Масштабне будівництво: у Десні відремонтують дорогу за 18 мільйонів гривень
  • У селищі Десна, яке з цього року є частиною Вінницької міської громади, будуть ремонтувати головну вулицю — Гагаріна.
  • Нову дорогу і тротуари робитимуть цієї осені та навесні 2020 року.
  • Підрядником є підприємство «Хмельницьке Шляхове-будівельне управління №56». На виконання ремонту отримає 18 мільйонів 496 тисяч гривень.

Селище міського типу Десна стала частиною нашої міської об'єднаної територіальної громади. Тобто, Вінниця не «поглинула» Десну, а допомагає селищу та отримує на це дотації з держбюджету.

У системі закупівель ProZorro побачили тендер на капітальний ремонт вулиці Гагаріна — головного шляху в Десні. Очікувана вартість капремонту була 20 мільйонів 807 тисяч гривень, хмельничани пропонували виконати роботу за 18 мільйонів 496 тисяч гривень, що виявилося найменшою пропозицією. Тому тендер виграло підприємство з Хмільницького — ПрАТ Хмельницьке ШБУ №56.

Відео дня

За документацією, робітники почнуть працювати у Десні вже у вересні. Цього року вони займатимуться підготовчими роботами: виконають обрізку 80 дерев, виріжуть пні та кущі, що заважають будівництву, зріжуть аварійні дерева вздовж вулиці. А ще розберуть стару зупинку громадського транспорту.

Капітальний ремонт дороги та тротуарів розпочнуть у 2020 році: виконувати роботи почнуть з квітня. Старе покриття демонтують, а далі візьмуться будувати наново дорогу і тротуари: вириють траншею, засипатимуть відсів, вкладатимуть кілька шарів асфальту. Плюс, зроблять озеленення території.

Щоб не блокувати проїзд, ремонти виконуватимуть на одній половині проїжджої частини при систематичному русі транспорту на другій. 

За графіком робіт, капітальний ремонт вулиці мають завершити до кінця червня 2020 року.

Читайте більше про те, чим живе Десна, що приєдналася до Вінниці

І такі матеріали про партнерство Десни та Вінниці:

Фото: архів «20хвилин»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up