Гройсман, фонтан Рошен, башта? Що є символом міста — оберіть самі

Гройсман, фонтан Рошен, башта? Що є символом міста — оберіть самі
світлина з сайту urban.vn.ua

З 26 липня для Вінниці створюють власний бренд. Навіщо нашому місту мати «імідж»? Відповідь проста — це додаткові інвестиції, потік туристів. Фахівці з проекту ПРОМІС питають вас, вінничани: щоб ви хотіли побачити у новому образі міста?

Опитування у тестовому вигляді, де потрібно вибрати один чи кілька варіантів відповідей. Тест анонімний, організатори не вимагають від вас вказати ім’я чи прізвище. На його проходження потрібно не більше 5-10 хвилин.

Як ми раніше писали, бренд міста - це образ міста та враження мешканців від нього. Як правило, він має візуальне вираження — девіз, логотип, фірмовий стиль. Дизайнер з вінницького «Інституту розвитку міста» Андрій Янченко пояснив цей термін на простому прикладі:

— Бренд міста є «гарною упаковкою». На цій коробці є назва та унікальні особливості, що зацікавлюють споживача. Це привертає увагу цільових клієнтів, бо саме для них вона робиться, – пояснює Андрій Янченко.

Відео дня

Перше засідання по створенню бренду Вінниці тривало близько п'яти (!) годин. На ньому фахівці з вінницькими держслужбовцями розбирали проблеми та переваги міста ВінниціФактично просування бренду – це створення бажаної репутації міста. А це тягне за собою зростання інвестицій, збільшення кількості туристів та приводить до покращення враження, патріотичних почуттів до Вінниці у самих вінничан.

«20хвилин» запитали відомих вінничан, яким вони бачать новий бренд Вінниці, що мають сформувати до кінця року. Журналісту розповіли, що непогано було зробити девіз, пов’язаний із «серцем України», зважаючи на територіальне розташування Вінниці на мапі України.

І тепер фахівці проекту ПРОМІС, які є консультантами та експертами із створення бренду Вінниці, проводять опитування серед містян щодо іміджу міста.

Відповісти на опитування можна за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • лалка

    Наша *агульна міська архітектура, що сидить на Пушкіна.

    А ще араби і дешеві понти, на зразок селюків, що перейшли на російську.) А ще базар на виході з воріт нашого міста - з/д вокзалу.

    О, ще згадав. Наш суржик. Як я його люблю. Діалог 2-х львівян, що виходять перекурити на нашій станції:

    - А де це ми стоїмо?

    - Ти що, не чуєш? Розмовляють як на базарі. Ми в Вінниці.



    Отако.

    Анонім reply лалка

    О, селюк закукарекал завместо Авроры.
  • Sara

    Гройсман на башне.

    Анонім reply Sara

    Гройсман с башни.
  • Oleksandr Stoliarov

    Треба не базаром і демагогією займатися і не репустацію з брендами створювати, а порядки наводити... а репутація сама з"явивться
  • Анонім

    Це ось ці вельмишановні "овочі" будуть вирішувати долю бренду міста. Я пішов за милом та мотузкою :)) Гройсман - символ міста, ви нормальні? Задача чиновника за певну скромну винагороду, яка ще зарплатнею називається виконувати суспільно вагому роботу на користь громади. І все чуєте мене..... все. Свята невагомысть, де я с...ка живу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up