Фототиждень: У Вінниці мітингували, бились і святкували Великдень

Фототиждень: У Вінниці мітингували, бились і святкували Великдень
Пропонуємо вашій увазі найкращі фоторепортажі минулого тижня

Загорівся тролейбус, який купили тиждень тому

У Вінниці на зупинці 600-річчя загорівся новий тролейбус. Димить його задня частина. Людей висадили.

 

Відео дня
> Охоронці з "Гепарду" не пустили революціонерів у мерію та побили Хорта

Після Народного Віче на вінницькому майдані, Юрій Хорт та вінничани понесли в.о. мера Моргунову прийняту резолюцію проти "комунальної мафії в місті". Натомість людей  не пускали в міськраду охоронці приватної фірми "Гепард". Зчинилась бійка.

 

Біля суду зібрались активісти, аби не дати "тихо" вибрати голову суду 

14 квітня,  зранку активісти прийшли до суду. Вони вимагають негайно припинити процедуру обрання голови Вінницького міського суду.

 

До Великодня в бібліотеці Тімірязєва малювали «заячі вуха»
Дирекція бібліотеки цього року вирішила провести напередодні свята майстер-клас з розпису писанок. Запросили його вести майстриню народних мистецтв Тетяну Пірус.

 

На Європейській площі встановили пам’ятний знак «Небесній сотні»
15 квітня, на Європейській площі встановили па м’ятний знак «Небесній сотні». На ньому - фотографії загиблих під час акцій протесту в Україні активістів. 

 

Студенти торгового створили «живу» карту України, яка ще й співає

17 квітня на подвір’ї другого корпусу торгового інституту, виструнчившись по контурам намальованої на асфальті карти України, студенти заспівали український гімн.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вище норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up