Фінал конкурсу "Міс RIA-2015"

Фінал конкурсу "Міс RIA-2015"
Ми знаходимося у караоке ресторані “Люди Fusion Place”. Саме тут і зараз розпочався довгоочікуваний фінал конкурсу " Міс RIA-2015". За декілька хвилин ми побачимо 12 найгарніших вінничанок, які змагатимуться за головний титул.

А поки що зануримося в атмосферу світових хітів від кавер-бенду Bliss Mood, який відкрив шоу піснею Селени Гомес “Love you like a love song”. Ведучі Катерина Гусакова та Никітенко Максим відкривають “Міс RIA” - свято весни і краси, оголошують спонсорів, членів журі. Їх шість.

Шоу розпочинається і  ось вони - наші красуні. Перший вихід у діловому стилі, в окулярах.

Ведучі знайомлять гостей із учасницями. В кожної з них є свій  конкурсний номер.  А поки дівчата йдуть готуватися до наступного виходу, на сцені танцювальна студія "Sharm-S".

Відео дня

Ведучі запитують чоловіків, що в конкурсі купальників для них найголовніше?

 Ось він - вихід в купальниках. Він на  думку конкурсанток - найскладніший.

На сцені заворожує своєю грою акордеоніст-віртуоз Олександр Грудін

Під пісню "Diamonds" виконавиці Ріани виходять дівчата в шубах. Гості у залі фотографують їх на свої смартфони.


Під ритми барабанів вийшли степісти

І останній вихід фіналісток - у вечірніх дизайнерськіх сукнях від Світлани Теренчук. Журі вже може визначитися, хто із дівчат сподобався найбільше.

Конкурсантка під номером 12 - Олена Добрева

Конкурсантка під номером 5 - Ольга Іваненко

Конкурсантка під номером 3 - Тетяна Тихомирова

Конкурсантка під номером 2 - Ірина ТретякКонкурсантка під номером 4 - Світлана ГаврилюкКонкурсантка під номером 6 - Олександра НікушинаКонкурсантка під номером 7 - Яна ДудінаКонкурсантка під номером 8 - Наталя СавінськаКонкурсантка під номером 9 - Анастасія ДробінаКонкурсантка під номером 10 - Олена БуртненкоКонкурсантка під номером 11 - Оксана БондарКонкурсантка під номером 1 - Аліна Шамалюк

Хто ж отримає першу номінацію - "Міс глядацьких симпатій"?

В номінації “Міс глядацьких симпатій” перемогла Аліна Шамалюк під номером один

Кожній з учасниць задають одне питання, яке стосується конкурсу, і починається оголошення номінацій:

"Міс симпатія" - Олена Буртненко під номером 10

"Міс чарівність" - Оля Іваненко під номером 5

"Міс пластика" - Христина Дробіна під номером 9

"Міс фешн" - Олена Добрева під номером 12

"Міс посмішка" - Світлана Гаврилюк під номером 4

"Міс фото" - Яна Дудіна під номером 7

"Міс глядацьких симпатій RIA"- Олександра Нікушина під номером 6

"Міс інтернет" - Оксана Бондар під номером 11

"Міс Гіппократ" - Ірина Третяк під номером 2

Настає кульмінаційний момент. Публіка затамувала подих. Оголошується "Друга віце-міс RIA". Нею стає Тетяна Тихомирова.

Напруження зростає тому, що залишилося дві головних номінації. Титул "Першої віце-міс RIA" отримує Наталя Савінська. Дівчатам подарували сертифікати на дві персони на відпочинок у котеджному комплексі "Карпати" Мигове.

І нарешті настає момент, на який чекали цілий рік. За декілька секунд буде оголошена переможниця конкурсу. Ведучі тримають інтригу. "Міс RIA-2015" стає дівчина, яка вже сподобалася глядачам найбільше -  і це...Аліна Шамалюк. Саме вона одноголосним рішенням журі перемогла в конкурсі і отримала головний приз - корону "Міс RIA" та поїздку до романтичної Венеції.

Як учасниці готувалися у фінальний день можна  прочитати тут. 

Тож, до зустрічі  у наступному році на конкурсі "Міс RIA -2016", на який дівчата вже надсилають свої фото. А проголосувати за них можна на сайті МоеMisto.ua.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (53)
  • Рибачук Ігор

    Oleksandr Stoliarov reply Рибачук Ігор

    Шамалюк все не може зампокоїтися)
  • Рибачук Ігор

    Дуже впевнена в собі дівчина))
  • Oleksandr Stoliarov

    Нє, ну фіг з нею той Шамалюк, вона хоч симпатична. А от що там забула конкурсантка під номером 3?
  • Анонім

    точно, що бюджет Калинівки не витримає. там вже 30 000 не обійдешся.

    Рибачук Ігор reply Анонім

    вона вже була де хочеш, так , що Венецією її не здивуєш))головне не МІС, а людина, як зовні,так і внутрішньо, переживайте щоб хоч ви кудись за городи вибралися))ого раз так заздрять, то вже зрозумілдо чого ця дівчина варта))

    Oleksandr Stoliarov reply Рибачук Ігор

    Шамалюк, перестань відписувати з фейкового акаунту)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up