Хто претендує на звання “Міс RIA”: меломанка, відмінниця та майбутня стюардеса

Хто претендує на звання “Міс RIA”: меломанка, відмінниця та майбутня стюардеса
Підготовка до конкурсу “Міс RIA” в самому розпалі, скоро відбудеться друга репетиція. А цей блог хочу присвятити своїм враження від зустрічей, спілкувань з дівчатами.

Сподіваюся, вони привідкриють для мене дверцята в своє життя, щоб дізнатися, які вони  з друзями, коханими та самі з собою.Тож читайте про те, як буде втілюватися моя мета - показати їх справжніх, наскільки це можливо.

В дрібницях, реакціях на питання і самих відповідях на них, навіть у зміні тембру голосу можна побачити, яка вона — дівчина “не перед камерою”. Так, дочекавшись завершення тренувань у спортзалі однієї з учасниць, ми пішли у затишне місце, де нас зігрів вишневий чай та відверта розмова.Тепер я знаю, що найближчим часом варто почитати для душі, кого заносити у чорний список та як вигадувати сни.

Журналістка Альбіна КУРБАНОВА

Відео дня

 

Вважає себе дивачкою

Оксана Бондар

21 рік, навчається у Вінницькому державному педагогічному університеті

Вона любить реп так само як вірші під музику типу Віри Полозкової, Ахматової, Діми Птіцина. Слухає класичну музику, грає на бандурі і фортепіано. Читає. Остання книга, яку вона прочитала, “Огонь изнутри” Карлоса Кастанеди — це езотерика для душевного розвитку.

- Людина, яка в це не вірить, не буде це читати, - розповідає Ксюша.

А з “нормального” їй подобаються детективи, Юлія Шилова, наприклад. А ще - Пєлєвін, Коельо, Бредбері.

Найгарнішою вона себе не вважає, просто небеса не обділили певною вродою. Цінує внутрішню красу жінки, але зовнішність, на думку дівчини, сьогодні грає велику роль. Компліменти від чоловіків отримує за посмішку, великі очі та вії. А в хлопцях, першим, на що зверне увагу при зустрічі — це взуття.

- Якось, мій брат кудись збирався і начищав до блиску своє взуття. Я в нього запитала, чому він так їх старанно вичищає? Він відповів, що взуття — це обличчя людини. Після того почала звертати на це увагу. Друге місце в такому собі рейтингу посідають очі, а потім... зуби.

 

Закінчила школу з відзнакою

Аліна Шамалюк

21 рік, навчається у Вінницькому медичному університеті

Власна зовнішність Аліну задовольняє. Хоча вона і не вважає себе першою красунею. Симпатизує Адріані Лімі та Анджеліні Джолі. Про красу говорить досить просто і невимушено:

- Врода важлива при знайомстві, а у житті потрібні внутрішні якості людини.

Дівчина трохи хвилюється, конкурс “Міс RIA” - перший проект, в якому вона бере участь. Були раніше пропозиції, але вона відмовлялася, не заморочувалася з  цього приводу, адже на першому місці було навчання. Воно і зараз відіграє велику роль. Вінничанка закінчила школу із золотою медаллю та атестатом у 200 балів. Хоча медаль, за словами Аліни, взагалі ні на що не вплинула, але вона цим пишається.

В учасниці дуже багато залицяльників: постійні повідомлення, дзвінки, пропозиції, та  всі вони потрапляють у чорний список. Особливо іноземці, яких у медичному університеті, хоч греблю гати. Дівчина не расистка, але щодо стосунків з іноземцями - це категоричне “ні”.

- Їм подобаються наші дівчата, а своїх вони ховають під паранджу, - каже Аліна.

Не визнає соціальні мережі як серйозний спосіб знайомства, вважаючи  це безглуздою тратою часу. Бо люди дивляться на картинку і малюють собі свій образ. Серце дівчини можна підкорити, познайомившись з нею, наприклад, в кінотеатрі, кафе.

- Простіше у ВК написати “Привіт, красуня, як справи, давай познайомимося”, - говорить конкурсантка. - Чоловіки, зазвичай шукають легких шляхів, на жаль. А от коли до тебе підходять саме в таких закладах, а не на дискотеках  - це приємно.

 

Вигадує собі сни

Ірина Третяк

18 років, навчається у  Вінницькому державному педагогічному університеті

З дитинства мріє стати стюардесою і хоче спробувати пройти відбір цієї весни. Але для цього дівчині треба підтягнути англійську мову.  Хотіла б заробляти від шести тисяч гривень. Зараз вона малює портрети на замовлення, грає на фортепіано, бо ж вісім років провчилася в музичній школі.

Іра не уявляє свій день без кращої подруги, з якою вони вдвох живуть у гуртожитку в одній кімнаті: разом прокидаються, разом гуляють, разом готують, ходять за покупками.

А вночі, щоб швидше заснути або просто дати волю фантазії, вінничанка полюбляє вигадувати собі сни: щось нереальне, химерне. І це вже перейшло у звичку.  В них, як у фільмах та серіалах є свої головні герої, сюжетна лінія, під яку і засинає Ірина.

Ідеал чоловіка для конкурсантки - це її батько. Колись вона на нього ображалася,  в години, коли він був суворий з нею, але зараз розуміє, що саме завдяки його вихованню у Іри сформувався сильний характер, який допомагає їй жити.

- Тільки з екзамену вилітаю, одразу телефоную батькові, - розповідає учасниця. - Він замінив мені навіть матір, яка зараз за кордоном і приїжджає раз на рік на два місяці. Я з ним можу поділитися абсолютно всім.

Якби дівчині сказали, що сьогодні її останній день життя, вона поїхала б в Ізраїль, повернула матір додому, зібрала свою сім’ю разом і провела цей день з ними.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up