Конкурсантки “Міс RIA”: спортсменка, співачка та жартівниця

Конкурсантки “Міс RIA”: спортсменка, співачка та жартівниця
В Олі, що не вислів, то крилата фраза. Я б назвала її особливою, не схожою на інших дівчат. Своя філософія, свої погляди на життя попри юний вік. А у Світлани гарний смак на фільми та книжки.

В них її цікавлять проблеми, які є в суспільстві. Чесно кажучи, вона для мене так і залишилася незбагненною дівчиною з загадковими зелено-карими очима. Зате Таня - суцільний позитив. У неї не життя, а карусель. Дівчина легка в спілкуванні і час з нею пролетів швидко та непомітно.  

Журналістка Альбіна Курбанова

Цитує Раневську

Оля Іваненко

Відео дня

18 років, архітектор

Ще зі школи зрозуміла на прикладі однокласниці, що харизма і вміння себе подати настільки сильна штука, що люди можуть не звертати уваги на зовнішність. За характером “пацанка”. Тому і 90% її друзів - хлопці. Колись Фаїна Раневська сказала: “Я не знаю, как разговаривать с бабами, не скатываясь на их уровень”.

У дівчини залежність - книги, подорожі та тренажерний зал.

- Буває, що з навчанням не виходить, або настрій депресивний, ти приходиш  на тренування і одразу все прекрасно, - каже Оля. - Мозок відключається. Там працюєш, виходиш з приємною втомленістю і вже не думаєш про проблеми.

Мотивацію шукає в сильних  людях, які заради своїх цілей  готові у вогонь і у воду. Дівчина смілива. Навіть якщо чогось боїться, все одно це зробить всупереч страху. А от невідомість її взагалі не лякає.

- Хоч зараз сіла б у літак  і полетіла  в Китай, - говорить Оля. - Це для мене не проблема.

Хлопця у вінничанки поки що немає.

- З людиною повинно бути добре, якщо ж ні, то навіщо вона мені взагалі? - каже Оля - Це як старий чемодан, який ти нікуди не береш і він просто стоїть. Є мільйон речей, які можна робити самому і для цього не обов’язково мати подругу або друга.

 

Обожнює співати в караоке

Світлана Гродецька

19 років, вивчає іноземні мови

Перепробувала багато занять, але згодом зрозуміла, що жодне з них не до душі. Так дівчина займалася вокалом близько чотирьох років та покинула через те, що не було достатньо часу цим професійно займатися. Вихід знайшла в караоке.

-  Це як бальзам на душу, - розповідає Світлана. - Співати я  ходжу в “Мафію” і тягну туди своїх подруг, друзів. Кажу, сідайте, будете мене слухати.

Вчить англійську та німецьку мови в педагогічному університеті і паралельно займається репетиторством з дітьми.

-  Мені дуже подобається комусь щось пояснювати, - говорить учасниця конкурсу.

Єдиним своїм недоліком вважає невеликий зріст - 173 сантиметри. Хотіла б 180.

Вінничанка майже не плаче:

- А навіщо? - каже вона. -  Краще одразу вирішувати проблеми, замість того, щоб плакати.

Не вірить у кохання, як у найвище почуття. Для неї це звичні фізіологічні процеси в організмі.

- Головне, щоб мені з людиною було цікаво, - каже Світлана.

Своє життя охарактеризувала б цитатою Ліни Костенко: “ Життя пройде, немов вода, і відцвіте, немов вишнева гілка... В житті одна помилка - не біда... Біда, коли усе життя - помилка.”

 

Не витрачає час на “печальку”

Тетяна Шеремет

18 років, закінчила медичний коледж

В жилах Тані тече циганська, польська, китайська та українська кров. Може саме через такий мікс дівчина гіперактивна та позитивна.

- Оточуючі раніше дивувалися моїй надмірній енергійності, - каже вона. - Я у всьому брала участь. Ходила на кікбоксинг, футбол, танці, малювала, писала вірші.

Вінничанка сама собі придумує образи для фотосесій і отримує задоволення від їх втілення.

Мама дівчини працює в цирку. Тому з самого дитинства на канікулах Тетяна гастролювала з польським цирком. На даному етапі життя вона на роздоріжжі - їхати в Ізраїль до мами, яка скоро вийде заміж і залишитися там, чи обрати екзотичний Таїланд, куди їй пропонують поїхати працювати асистенткою фокусника.  

Конкусантка і сама планувала з хлопцем весілля після року спільного життя. Для цього вони разом вирушили до Польщі підзаробити. Хоч вони і жили окремо, але  коханий Тані почав у всьому її  обмежувати.

- Я зібрала речі і втекла з Польщі назад в Україну, - розповідає вона. - Він засмутився. А через деякий час я вже бачу його фотографії з моєю одногрупницею із заручин. Підзаробили на весілля.

Хай там як, але учасниця не хоче бути від когось залежною. Вважає, що мати гарний вигляд дівчина повинна завжди.

- Хто його знає, де той принц зустрінеться, - каже вона.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дмитрий Павлюк

    Чё ж Вы все такие анонимные? Интересно "малина" тоже в жюри будет или его коллекторы не пускают.
  • Анонім

    Есть шанс вырваться в элитные.  ))
  • Анонім

    не дуже ви добре знаєте минуле і теперішнє ваших конкурсанток. Довіритись слову - це так само не професіонально, як написати статтю з голови. Автору Ганьба! Але все і так зрозуміло, інколи краще красиво ніж правдиво. Перед тим як писати статтю, можна хоча б прогуглити ваших "чарівних-інтернаціональних" конкурсанток.
  • Анонім

    18 років, архітектор - може навчається на архітектора ???? архітектор в 18 років, як і репетитор в 19 років... - нічого не знає і нічого не може навчити...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up