Врятувати дітей, тварин та стосунки хочуть конкурсантки “Міс RIA”

Врятувати дітей, тварин та стосунки  хочуть конкурсантки “Міс RIA”
Минулий тиждень був дуже насичений. Багато “нового” в прямому значенні слова: друга репетиція у новому приміщенні, нові обличчя дівчат та нові подробиці з їхнього життя.

Зрозуміла для себе одну річ, що  всі ми дуже схожі. Деякі думки говорили в один голос, одночасно. Взаєморозуміння стовідсоткове. Бачиш їх вперше, але так знайоме те, про що вони розповідають. Цікаво, що ця трійка конкурсанток шукає заспокоєння приблизно в однакових речах - оточують себе красою і самі створюють красу: малюють, вишивають, фарбують. 

Журналістка Альбіна Курбанова

 

Оптимістка з тверезим поглядом на життя

Олена Добрєва

Відео дня

25 років, працює сама на себе

Кожного року в Олени фотосесія. Раніше вона про них навіть не думала, допоки сусідка не подала ідею.

- Ми прийшли з сестрою до неї в гості, - розповідає Олена. - А вона так дивиться на нас і каже: троянда біла та троянда червона. Ви тільки фотографуйтеся кожного року, щоб потім посидіти  подивитися, які ви. В залізному кулаці дівчину виховувала “бойова” бабуся за таким принципом: ти найкраща, не знаєш - вивчиш, не вмієш - зможеш.

Конкурсантка гадає, що  очі, поведінка в суспільстві, а також те, як людина себе ставить, визначають гарна вона чи ні.

-  Коли ти дивишся в її очі, а вони посміхаються - тоді це гарно.

Вважає, що світ врятують добрі вчинки, а не жіноча краса.

- Краса не врятує світ, навпаки - погубить, особливо чоловіків.

А змінити планету на краще можна викорінивши всього лише одну річ - насильство над дітьми. Саме це найбільше обурює дівчину. Хотіла б узяти прийомну дитину, але поки що не впевнена у своїй фінансовій забезпеченості.

- Я просто розумію, що це таке, коли хочеться додому, а вдома нікого немає, - каже Олена.

Має свого янгола-охоронця з яким сім років разом. І вже отримала від нього пропозицію руки і серця.

 

Всередині  альтруїстка

Наталя Савінська

20 років, навчається у ВНТУ

Дівчина вчиться на стаціонарі, отримує стипендію, працює в декількох салонах візажистом. Відкладала гроші зі стипендії, щоб ходити на курси з макіяжу. Часу на близьких не вистачає.

- Всім треба приділити увагу, - говорить Наташа. - Не завжди виходить, вони ображаються. Але я просто вибрала цей шлях. Дуже класно, коли ти робиш те, що тобі подобається і отримуєш за це гроші. Нереальна мотивація.

За плечима сім років музичної школи. Грає на акордеоні. Вишиває бісером ікони, різні картини, які потім дарує хорошим людям. Коли треба себе заспокоїти, капає в кружку із зеленим чаєм барбовал, або оточує себе чимось гарним, орхідеями, наприклад, і все ніби не так погано, як здається. Улюблений мульфільм “Посіпаки”. Навіть іграшка вдома така є. Фільм “Недотораканні” передивлялася б знову і знову за  душевну простоту.

- Сподобалося, що людина з грошима поважає іншу просто за її пряму думку, - каже Наташа.

П’ять років стосунків на відстані - він в Санкт-Петербурзі, вона у Вінниці - закінчилися. Але вони дали зрозуміти учасниці, що повага один до одного - найголовніша зі складових міцності пари. Коли людина враховує твою думку, а не намагається її поміняти.

 

Підгодовує бездомних тварин

Яна Дудіна

20 років, навчається у кооперативному коледжі економіки і права

Майбутній фінансист. Основна мета - закінчити навчання і працювати за спеціальністю, але від пропозиції стати моделлю не відмовилася б.

- Чом би і ні, - каже дівчина. Своїм довгим волоссям пожертвувати заради шоу не готова, навіть якщо буде знати наперед, що виграє. Слухає спокійну поп-музику.

- Коли сумно - починаю розуміти слова, а коли весело - важливі ритми. Дуже романтична. На кожне свято готує подарунки своїми руками. Минулого року на День Св. Валентина подарувала коханому топіарій (декоративні дерева, яке створюють з "усього") у формі червоного серця.

- Вийшов такий букет, в середині якого знаходилися цукерки, - розповідає Яна.

З хлопцем вони зі школи разом. Чоловік, на її думку, повинен вміти постояти за свою дівчину і за себе. Сказати, що “так треба і все!”. Не відмовилася б від каблучки.

- Не обручки, а то хлопець не правильно зрозуміє, - каже вона.

Обожнює тварин. Ця пристрасть ще з шести років, коли вперше зимою вигодувала голубку і випустила навесні.

- Бачу, що хтось котика викинув на вулицю, то я його додому заберу, - розповідає конкурсантка. - Або по дорозі зайду в магазин,  куплю тістечка, сосиску нагодувати тваринку на зупинці. Я не можу просто так дивитися, як вони страждають.

Зараз вдома у дівчини кіт, кішка та папуга, який вітається з нею при зустрічі та нахиляється цілуватися.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up