Фіналістки конкурсу “Міс RIA” вдягнуть гіпнотичні сукні від Теренчук

Фіналістки конкурсу “Міс RIA” вдягнуть гіпнотичні сукні від Теренчук
В авторській дизайн-студії Світлани Теренчук наші конкурсантки приміряли 12 вечірніх суконь з нової колекції під назвою “Гіпноз” для фінального виступу на конкурсі краси “Міс RIA”, який відбудеться 25 лютого в розважальному комплексі "Люди Fusion Place".

Вінницький дизайнер Світлана Теренчук нещодавно приєдналась до проекту “Міс RIA”. Тому після всіх переодягань нам було цікаво дізнатися як їй наші дівчата. Розпитати які вона речі носить, а від яких відмовляється. А також про те, чого досягнув модельєр у роботі та які ідеї планує втілити в майбутньому.

Дівчата прийшли до студії Світлани Теренчук на примірку суконьЯк вам відчувати себе частиною проекту “Міс RIA?” Чи важливо це для вас?

- Це дуже цікаво. Тим паче, що дівчата не професійні моделі і для когось, це буде,  можливо  найяскравіша подія у житті. Взагалі до конкурсів краси відношуся дуже трепетно. Колись сама брала участь в 2007 році у “Міс Вінниця”. Це був для мене такий поштовх розкрити себе, не боятися сцени, не боятися взагалі життя і щось робити.

Відео дня

Коли ви створювали  колекцію вечірніх суконь “Гіпноз”, що хотіли передати?

- По-перше, показати жінку не на кухні чи на роботі - в звичних для нас образах, а в момент, коли вона найбільше розкривається. Бажаною і вишуканою жінка відчуває себе саме у вечірніх сукнях. І кожна хоче, щоб поряд був гарний чоловік, а всі інші лише захоплювалися.

Вінницькі дні моди - 2015. Презентація колекції "Гіпноз"Які поради дасте дівчатам на сцені?

- Головне - посміхатися і намагатися розкрити як себе, так і сукню, яка буде на дівчині. Забути, що наприклад, тиснуть туфлі, а краще пам’ятати про емоції і зарядити зал своєю енергетикою

Ви самі шиєте собі одяг?

- Джинси я,звичайно, не шию, а все інше - так. Мої дівчата по роботі  мені в цьому допомагають. Конкретного магазину, де я купую одяг немає тому, що це питання не принципове. Головне, щоб вбрання на мені гарно виглядало.

На показі колекціі до Дня незалежності УкраїниУ вас речі повторюються чи вони в одному екземплярі?

- Більшість речей в одному екземплярі, але є такі, які хочуть усі. Вкрай рідко, але буває, що кліенту сподобалася сукня, яка вже продана. Тоді я пропоную зробити схоже за стилем вбрання, щоб не копіювати. Я сама б не хотіла, щоб десь ці люди перетнулися чи зустрілись.

Де шукаєте ідеї для створення нових колекцій, можливо підхоплюєте щось в інших колег? Було таке, що ваші речі плагіатили або навпаки?

- Я переглядаю світові тенденції, щоб орієнтуватися в сучасних віяннях. Дуже часто вони співпадають із моїми поглядами. У світі моди важко назвати щось “новим” тому, що воно вже колись було. У великої кількості дизайнерів подібні смаки. Навіть на Вінницьких днях моди я бачила різні колекції, в яких були схожі речі. Але ж це не значить, що вони скопіювали один в одного. Документально я нікого на плагіаті своїх речей не ловила.

На презентацїї благодійного проекту "Діти за майбутнє України" від Всеукраїнського журналу "UKRAINIAN people"Ви їздите закордон на покази, подивитися світові тенденції?

- Ні. Такої можливості не з’являлося через те, що була в декреті. Потім, в чоловіка така робота, що його нікуди не витягнеш, бо все розписано. Дуже хотілося б подорожувати, побувати в модних столицях світу.

Разом із заслуженою артисткою України Ярославою Руденко на власному  показіЩо ви робите, коли у вас криза ідей?

- Ключове слово “робите”. Просто сідаю, беру ручку або олівець і починаю щось робити. Кризи немає, коли ти постійно працюєш, тоді ідей безліч.

Вінницькі дні моди - 2015. Презентація колекції "Гіпноз"Чи є в вас така людина, для якої  ви хотіли б шити одяг?

-  Онука. На концерті я подарувала їй одну свою річ, сподіваюся вона її носить. Обожнюю її стиль, пісні. Для мене вона еталон вишуканості і смаку, коли немає нічого зайвого.

Яке з професійних досягнень є для вас найголовнішим?

- Проект “Читай, Україно”. Це був мій посил розказати всім, як круто читати книжки, а не сидіти і дивитись телевізор. Люди позитивно на це відреагували. Почало надходити багато замовлень і навіть закордон, на подарунки. І люди, які отримали речі із зображенням відомих українських письменників потім читали їх твори.

Проект "Читай, Україно!"Які проекти плануєте реалізовувати найближчим часом?

- Я дотримуюся вегетаріанського стилю життя вже три роки. Усі свої дублянки, шуби, шкіряне взуття повіддавала подругам. Для мене важливо донести до людей думку, що не обов’язково мати шкіряні речі та натуральне хутро, щоб прекрасно виглядати. Через це в планах створити проект по збереженню природи. Це моя мрія і я думаю над тим, як її здійснити, щоб вона набула нового звучання.

Святкування встановлення рекорду України "Найдовший подіум через усе місто"


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Заінтригували. У Світлани Теренчук талант від Бога, в її колекції дуже гарні сукні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up