Дітям загиблих героїв в АТО відомі художники створили «Сонячні листи»

Дітям загиблих героїв в АТО відомі художники створили «Сонячні листи»
В четвер, 28 травня в Барі відбулась презентація всеукраїнської благодійної програми «Сонячні листи». Всім, хто прийшов на презентацію подарували листівку ручної роботи.

Проект “Сонячні листи” створений за ініціативою Громадської організації “Центру соціального лідерства”. Метою цього проекту є листування з дітьми які втратили батьків під час війни на Сході України.


Одними із перших, хто долучився до проекту були  учні з Бару.


- Під нашою опікою знаходиться 14 діточок, які проживають у різних куточках нашої країни, - розказує організатор презентації Лілія Бершова.

Відео дня


Напередодні Міжнародного Дня Захисту Дітей до проекту “Сонячні листи” долучилися художники з України та Грузії. Вони створили ексклюзивні листівки, виконані в техніці туш, пастель, акварель, гуаш, кольорові олівці.


Художники є відомими на Україні — Наталя Курій (Львів); Наталя Тарануха, Альона і Василь Беженар, Наталя Гаврилець (Чернівці), Галина Бодякова, Світлана Рудикова (Київ); Ірина Митковська, Олена Разанцева (м.Бар Вінницька область) та Михайло Бердзенішвілі (Тбілісі, Грузія).


На презентації барські студенти підписували кожну листівку. Діти бажали своїм друзям, які втратили на війні своїх батьків добра та миру.


Також відбулась благодійна акція “Зроби добру справу”, кожний учасник отримав у подарунок авторську листівку зроблену за сучасними технологіями.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Дуже важко втрачати близьку людину, а як сприйняли про таку новину діти навіть страшно подумати. Дуже шкода цих діток, ніяка листівка не поверне рідну людину, але добре, що є такі люди, які не забувають, думають про них, намагаються всіляко допомогти та підтримати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up