Дитячий табір пропонує відпочинок для дітей героїв АТО

  • Нового-Покоління Дитячий-Табір
Дитячий табір пропонує відпочинок для дітей героїв АТО
Дитячий табір "Friends world" не залишається осторонь! Ми пропонуємо діткам з сімей героїв АТО відвідати наш табір за собівартістю!

Дитячий табір "Friends world" не залишається осторонь!
Ми пропонуємо діткам з сімей героїв АТО відвідати наш табір за собівартістю!
Подаруємо дітям безтурботне літо,на яке вони заслуговують!!!!
http://www.friendsworld.club/

«Табір "friends word"- це не місце, табір - це дух!!!»

.Маючи цікавий та корисний досвід роботи в різних таборах та освітніх проектах, Ми вирішили, взявши найкращий досвід та напрацювання, створити власну справу.

Відео дня
Наші амбіції та креативність не дозволяють Нам бути прив'язаними до одного місця. Ми завжди шукаємо нові та кращі місця, цікавіші форми роботи, сучасніші заняття та ін. Разом із ростом та розвитком Наших вихованців розвиваємось і Ми самі.

Літо 2015 буде третім сезоном нашої діяльності і Ми маємо нагоду саме цього року зробити Наш табір оздоровчим!

Після декількох екскурсій карпатськими санаторіями, Ми зупинилися в чарівному місці, де на 9-ти гектарах гірської землі розташований не лише сам житловий комплекс, а й актовий зал, спортзал, 5 альтанок ( одна з яких вміщає 50 чоловік), великий спортмайданчик, розташований під кронами розлогих дерев, також озеро, в якому є жива риба, та дві теплиці, де вирощують овочі до столу. Це місце є справді казковим!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 09:15 Сьогодні — Велика середа. Про суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 З 1 травня ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up