Держкіно заборонило ще дев'ять російських сералів, серед них «Піраньї»

Держкіно заборонило ще дев'ять російських сералів, серед них «Піраньї»
Відтепер вінничани не зможуть дивитися «Вулиці розбитих ліхтарів» та «Бригаду». Ці серіали не пройшли державну реєстрацію та їм скасували прокатні посвідчення.

До оновленого списку заборонених в Україні фільмів потрапило ще 9 назв, - повідомляє на ФБ «Держкіно України».

Державне агентство України з питань кіно протягом вересня та жовтня на підставі рішення Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування відмовило в державній реєстрації наступним серіалам:

  • «Синдром дракона», реж. Хомерікі М., 2012р.,
  • «Тільки ти», реж. А. Семенова, 2011р.

Крім  того згідно з повідомленням анулювали державну реєстрацію і скасували прокатні посвідчення фільмам:

Відео дня
  • «Вулиці розбитих ліхтарів» – 5, реж. О. Ігудін, К. Капиця, В.Татарський, 2003р.,
  • «Ми із майбутнього», реж. Малюков А., 2008 р.,
  • «Історія льотчика», реж. А. Каплун, О. Ніколаєва, 2009 р.,
  • «Бригада», реж. О. Сидоров, р.в. 2002,
  • «Полювання на піранью(Піраньї)», реж. А. Кавун, 2006 р.,
  • «Конвой PQ-17», реж. Котт О., 2004 р.,
  • «Станиця», реж. Шевельков В., 2013р.

- Ця робота, яка триває вже другий рік, спрямована не лише на зменшення впливу російської пропаганди, ідеології на свідомість наших громадян, але й на стимулювання і створення передумов, зокрема й економічних, для виробництва власного кіно- телеконтенту належної якості та змісту, - зазначає Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Нагадаємо, що 4 червня Держкіно заборонило показувати по телебаченню 162 російських фільми та серіали. Ці фільми пропагують державні органи Росії та радянське КДБ.

 



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Не бачу в цьому проблеми, інтернет рулить, заходиш і дивишся будь-який фільм. Невже нам краще стане жити, якщо ми повідміняємо російські фільми.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up