«Чесно, ця картка мені не горить» Вінничани про запуск е-квитка в трамваях

«Чесно, ця картка мені не горить» Вінничани про запуск е-квитка в трамваях
  • З 2 грудня у вінницьких трамваях запрацював електронний квиток.
  • Відтепер можна платити «Муніципальною карткою» чи банківською, з NFC-чіпом.
  • Запитали перехожих вінничан, чи будуть платити карткою у транспорті?

Здебільшого вінничани відповіли, що чули про електронний квиток, але ще не користувалися цією системою, бо не мають «муніципальних карток». Студентам зручно платити через смартфони, а пільговики кажуть, що подавали заявку на пільгову картку ще навесні-влітку, але досі її не отримали. 

Владислав (20), студент:

Відео дня

— Ні. Не хочу витрачати час на заповнення заяви (на «Муніципальну картку вінничанина» - авт.), а потім ще чекати цю картку. Мені зручно платити через QR-коди ПриватБанку.

Андрій (36), журналіст:

— Зараз мені зручно платити через QR-код або SMS. До речі, СМС-кою вигідно платити: один раз сплатив і протягом години їдеш на будь-якому трамваї. Головне, щоб збігався номер маршруту. Поки є альтернатива, буду платити телефоном. Бо якщо велосипед їде, навіщо його змінювати.

Юрій (57), пенсіонер:

— Я подав заяву на пільгову картку, десь у середині літа. Але дотепер мене не викликали, щоб її забрати. Не знаю, чому так довго її роблять.

Юлія (20), студент:

— Чула, що в трамваях е-квиток вже працює. І нещодавно подала заяву на його отримання. Думаю, нова система буде вигідною для студентів та школярів.

Наталя (44), дизайнер:

— Так, я б користувалася електронним квитком, але ще не подавала на це документи. А зараз плачу в транспорті готівкою.

Світлана (71), пенсіонер:

— У квітні подала заяву на картку як пенсіонерка, ще не отримала. Чесно, воно мені «не горить», зараз їжджу за звичайним посвідченням. Сподіваюсь, що не будуть обмежувати кількість поїздок: поки що нічого про це не кажуть.

Опитування

Чи будете купувати «Муніципальну картку вінничанина», щоб платити за проїзд у транспорті?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Юрий Гончеренко

    я живу на вишеньці,і як тільки починаеться опалювальний сезон то ці труби рве як ни в одному то іншому місці.А краще за цю суму що купили ІНВАЛІДАТОРИ то краще б зробили ці труби.
  • Anonymous

    Сьогодні ця фігня вже не працювала.
  • Юрий Гончеренко

    а Моргунов заказав собі  е-квиток?

    Kazimir reply Юрий Гончеренко

    )))
  • Юрій Зінчук

    Поки виготовлять карти, валідатори накриються тазіком.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up