«Сміття немає, тому що люди відповідальні»: вінничани про прибирання вулиць

«Сміття немає, тому що люди відповідальні»: вінничани про прибирання вулиць
  • Запитали перехожих вінничан про те, чи задоволені вони якістю прибирання прибудинкової території. Більшість задоволена. Одні кажуть, що комунальники добре працюють, інші, що самі слідкують за порядком

 

Ірина (62), пенсіонерка:

— У нас на Хлібній добре прибирають. І так вже не перший рік. Причому, я бачу, роботи ведуться протягом усього дня: і зранку, і ввечері. Іноді я навіть дивуюся, як вони примудряються знаходити собі якусь роботу.

Дмитро (24), економіст:

— Я живу на Івана Богуна. У нас чисто, я задоволений. Кожного дня о восьмій ранку виходжу на роботу і бачу, що на вулиці вже прибрано. Хоча, у нашому районі і так не дуже смітять.

Інга (36), викладачка:

— Задоволена. Живу на Вишеньці. Там, звичайно, смітять регулярно, але й прибирають постійно. Зранку бачу, як працює двірник. Єдине, за собаками можуть не прибирати. Але для вигулу у нас там є спеціальне місце.

Лінда (20), студентка:

— У принципі, так. Живу у Набережному кварталі. Сміття там багато, але будівельного. Багато людей там роблять ремонти. Що стосується обгорток чи пляшок, то такого немає. Комунальників там ніколи не бачила.

Володимир (53), безробітний:

— Я живу у приватному будинку на Хуторі Шевченка. У нас немає сміття. Немає, тому що там люди живуть відповідальні. Кожен прибирає своє сміття. Комунальників там не бачив жодного разу.

Сергій (66), пенсіонер:

— Я житель багатоповерхівки на вулиці Писарєва. І якістю прибирання я не задоволений. Роботи виконуються халатно. Я не хочу сказати, що у нас там купи сміття, але помітно, що прибрано недобросовісно. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Iryna Vinnytskaya

    Район ринку Урожай центр міста, але там завжди дуже брудно
  • Rabbit123

    Чистим місто здається лиш тим, хто крім тролейбуса, магазину і офіса ніде не буває! Скільки стихійних сміттєзвалищ!! Навіть одна з лікарень викидає блістери і ампули під дерева
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up