Боєць «Айдару» Віта Заверуха влаштувала похід на вінницький інтернет-салон «Скала»

Боєць «Айдару» Віта Заверуха влаштувала похід на вінницький інтернет-салон «Скала»
П'ятнадцять вінницьких активістів у масках навідались в інтернет-салон «Скала», щоб запитати власника чи підтримує він сепаратистів. Не заставши його - позривали зі стін імперську символіку Росії.

Сьогодні, 5 липня, вінницька активістка Віта Заверуха, боєць батальйону «Айдар», влаштувала похід на інтернет-салон «Скала», що на проспекті Юності.
Активістів збирала через соцмережі.
- Приїхала у Вінницю підлікуватись у госпіталь, бо отримала контузію, - розповідає дівчина. – Друзі прислали фотографію з цього інтернет-клубу. Не повірила, вирішила зайти подивитись. Там на стінах висять прапори Росії.
Збирались активісти на площі Героїв Небесної сотні о 14.00. На зазначений час прийшли лише троє людей: Віта, Дмитро (командир відділення «Айдар» у якому воює Віта) та їх знайомий. Завирюха зайшла в офіс «Самооборони», але вони з ними йти відмовились.
Біля інтернет-салону «Скала» вже чекала група молоді. Обличчя у всіх закриті. В одних балаклавами, в інших - футболками. З викриками «Україна понад усе!» натовп заходить всередину.
У напівтемному салоні багато відвідувачів. Власника немає, адміністратор Андрій каже, що він на відпочинку і буде у Вінниці за тиждень. 

- Ці прапори та автомати є частиною інтер’єру, яку вигадали багато років тому, - розповідає адміністратор. – При вході до салону висить вивіска «1941-1945». Після того, як почалась війна з Росією атрибутику не встигли познімати.
Поки одні розмовляють з адміністратором, інші зривають зі стін прапори.
Previous Next

- Виходить так, що в той час коли наші солдати проливають кров на Сході України, тут в самому центрі спокійно пропагують російський націоналізм, шовінізм на імперіалізм, - розповідає Віта Заверуха.
На виклик до салону приїхала служба охорони, активістів вислухали і погодились.
Зірвані зі стін салону прапори винесли на вулицю порвали і спробували спалити. Через те, що вони синтетичні і погано горіли - викинули у смітник.
Previous Next


Після цього молоді в балаклавах пішла від клубу співаючи «Путін х@%ло». За кілька хвилин пішли Віта з Дмитром.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Читайте також:

Власник інтернет-салону “Скала”: “Пробачаю Віті Заверусі її витівку”

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (232)
  • Анонім

    Очень  похожа  на  Вяземскую  из  "Собачьего сердца",и.Фарион и  Свету  из  Иванова-сразу.
  • Олександр Сірко

    А тепер зайдіть до неї на сторінку та подивіться на її друзів. Всі як один фашисти в німецькій свастиках і всі воюють на сході. На сторінках причини до повалення  влади
  • Анонім

    Віта МОЛОДЕЦЬ-хлопці рівняються на тебе
  • Роуэн Бин

    Какая дичь. И это те, которые примут эстафету жизни на украине? Нет, такой страны нам не нужно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up