Акція від міськвиконкому! Безкоштовні енергоносії.

  • Анонім
У зв'язку з напруженим становищем у енергетиці міськвиконком пропонує безпрецедентну акцію: можливість безкоштовно отримати енергоносії!

У зв'язку з напруженим становищем у енергетиці міськвиконком, за підтримкою Петра Порошенка, Володимира Гройсмана та Ігоря Коломойського, пропонує безпрецедентну акцію: ми пиляємо на барському шосе дерева - Ви, шановні вінничани, забираєте їх на дрова! Акція проводиться до того часу, доки вистачить дров навколо Вінниці. Поспішайте - пропозиція обмежена!

Відтепер Вам не доведеться економити на енергоносіях - наші місцеві енергоносії для Вас БЕЗ-КОШ-ТОВ-НО!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • вінничанин

    на дрова дерева не потрібні-забирайте люди г мно.вам акція,нам(   ) -прибуток
  • Anonymous

    Що стара влада злодії, що нова така сама, адже на місцях ніхто особливо не помінявся. Хтось собі на паркет нарізав.
  • Пономаренко Ирина

    Цікаво навіщо їх рубають

    Anonymous reply Пономаренко Ирина

    Навіщо - або на паркет, або, вважаючи, що все так і залишили гнити, щоб від розпроданого поля вкрасти ще пару соток.
  • Kocтик ХХХ

    Ага, кому надо, там действительно можно дров на шару набрать - деревья "спилили и забы(и)ли". Да и не только дров - есть бревна и побольше (кому надо на доски). Реально хорошую по качеству древесину тупо бросили. Нет хозяина...

    Давайте вообще все деревья спилим и бросим - они же никому не нужны. Причем попилили не сухостой, а нормальные ЖИВЫЕ деревья.

    "Жити по-новому"....

    А может это не "ЗРАДА", а самая настоящая "ПЕРЕМОГА"?

    Anonymous reply Kocтик ХХХ

    Це або зраджена перемога, або переможна зрада. Вінницький ПС таким тільки зветься.

    zerro reply Kocтик ХХХ

    Цэ покращенна ганебно зраджена свидома перемога!

    Kocтик ХХХ reply zerro

    Такое ощущение будто кто-то специально вредительствует с деревьями. Под домами пусть еще деревья поспиливают и лес возле трехозерки вырубят.

    Anonymous reply Kocтик ХХХ

    Дурниця й нісенітниця. Навіщо комусь "назло" різати дерева?

    Користуються важкими для країни часами щоб накрасти, адже все одно їх ніхто не ловитиме та не каратиме. Реформи та люстрація лише на словах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up