Активісти на віче вимагали розслідування та відставки Шевцова

Активісти на віче вимагали розслідування та відставки Шевцова
На недільне віче сьогодні, 28 лютого, на Театральну площу прийшло майже сотня вінничан. Серед них активісти Вінницького Автомайдану. Збирали підписи за проведення службового розслідування проти новопризначеного керівника обласного управління Нацполіції Антона Шевцова. Начальника активісти звинувачують у сепаратизмі.

Скандал трапився, коли активісти знайшли в Інтернеті сторінку Антона Шевцова з фотографіями синів та дружини на фоні російської техніки. Начальник поліції підписаний на групи «Горджусь Росією»,  «Велика політика з Путіном» , а його родина досі проживає в окупованому Криму.

Днями звинувачений в сепаратизмі Шевцов  дав прес-конференцію та заявив, що його очорнили, бо він піднімає резонансні справи та розбирається з незаконно озброєними людьми на Вінниччині. Про родину на прес-конференції Шевцов говорити відмовився. Це обурило активістів.

Відео дня

- Коли пан Шевцов зробив прес-конференцію, нас назвав провокаторами замість того щоб дати нормальне пояснення. Коли скандал став великим, і підключились люди зі всієї країни і почали зливати інформацію про те, що його родина досі в Криму і не збирається переїздити, - каже активістка Таїсія Гайда. - Питання в тому, що родина людини, яка відповідає за безпеку у Вінницькій області, в заручниках, і він прийматиме рішення оглядаючись на свою сім’ю.

За словами Таїсії, сьогодні вийшли збирати підписи, щоб вимагати службового розслідування, вимагати відставки Шевцова . Також виступають з ініціативою запропонувати Верховній Раді та Президенту, призначати очільників правоохоронних органів з погодження місцевих органів самоврядування.

В кінці зібрання на віче виступила переселенка із Севастополя, яка закликала Шевцова піти у відставку самостійно. Якщо вимоги активістів не будуть почуті, ті пообіцяли, що на 10 березня до Вінниці з’їдуться Автомайданівці з усієї України.

Читайте також:

Звинувачений у сепаратизмі шеф поліції Шевцов вважає, що все робить правильно

Резонанс навколо Шевцова набирає обертів

Активісти носили новому начальнику поліції дві «похоронні» гвоздики та георгієвську стрічку

Новий шеф поліції Антон Шевцов розказав, кого буде ганяти у знаковій для себе Вінниці

Чим прославився новий шеф поліції Антон Шевцов

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Дарья

    Ця ситуація з призначенням взагалі якась мутна. Чому дійсно його родина досі в Криму і не хоче переїжджати до нього, чи він не збирається тут на довго затримуватися. Тому, мета його знаходження тут для мене взагалі не зрозуміла. Невже за просто так він хоче навести у нас порядок.
  • Holliday Doc

    По ділах його судіть. А оці верески - марна трата часу і сил. Комусь немає чим зайнятись. Краще б роботою зайнялись.
  • Anonymous

    такое вече - это дно!! просто фу фу фу
  • Анонім

    Шевцов все своє життя живе в Україні, а не може вивчити українську мову.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 Поліцейських розстріляли військові — батько та син. Відео з боді-камер play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up