Активісти носили новому начальнику поліції дві «похоронні» гвоздики та георгієвську стрічку

Активісти носили новому начальнику поліції дві «похоронні» гвоздики та георгієвську стрічку
Вінницькі активісти та представники громадських організацій ходили «в гості» до начальника поліції Антона Шевцова, щоб привітати його з Днем армії. З собою взяли дві «похоронні» гвоздики, перев’язані георгієвською стрічкою.

- Сьогодні сепаратисти та всі хто пов'язаний з «руським міром» святкують День армії, - говорила ініціатор походу до начальника поліції Таїсія Гайда. – Тому ми сьогодні йдемо до нього. Символічно взяли дві похоронні гвоздички і сепаратистську стрічку, яку передали для нього хлопці з «Луганськ-1», в кому нібито він воював цілий рік.

За словами Таїсії Гайди два дні тому активісти знайшли в Інтернеті сторінку Антона Шевцова, де були виставлені фото його синів на фоні техніки окупанта. Крім того начальник поліції підписаний на групи «Горджусь Росією»,  «Велика політика з Путіном» та інші.


- Зараз є відповідь в Інтернеті, що це було давно, але це фото виставлене в жовтні 2014 року, вже коли йшла війна, - говорила Таїсія Гайда. – В нас є скріншоти. Коли ми це виставили, ввечері Антон Шевцов зайшов на сторінку і все видалив. Якби це була фейкова сторінка, то він міг би звернутись в СБУ, щоб вони розібрались.

Збирались на похід до Антона Шевцова активісти сьогодні, 23 лютого, на площі Героїв Небесної  сотні. За словами Таїсії Гайди напередодні вона розмовляла з Антоном Шевцовим і він призначив її зустріч на 12.00.
У приміщення поліції активістів одразу не пустили. Коли вони прийшли до будівлі перед ними закрили двері.

Постукавши і вже вирішивши зайти в поліцію зі сторони школи №2, двері відчинили і до людей вийшов начальник управління організаційного забезпечення та оперативного реагування головного управління Національної поліції у Вінницькій області полковник Олександр Король.

Олександр Король запросив журналістів з активістами всередину і пояснив, що начальник поліції після наради поїхав у Тивріський район на вирішення нештатної ситуації.

На запитання чому перед активістами зачинили двері, Олександ Король відповів, що працівникам поліції потрібно було з’ясувати, що це за група людей намагається зайти в приміщення.  Активісти також запитували чому на офіційному сайті вінницької поліції немає декларації про доходи Антона Шевцова. Представник поліції відповів, що декларація не додана з технічних причин, але її можна знайти на попередньому місці роботи Антона Шевцова.
 Дізнатись коли приїде начальник у активістів не вийшло. Дві гвоздики перев’язані георгієвською стрічкою вони залишили Олександру Королю, але на зустріч з начальником поліції обіцяли все ж ще прийти.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Кто такая эта жирная тетка что по фото врагов определяет .Кто ей платит?
  • Дарья

    Я щось не зрозуміла, Шевцов призначив Гайді зустріч на 12.00, і втік чи так і не вийшов, сховався. Що злякався, що вона наробить галасу? Щось тут не чисто, раз він так заметушився і ховається.
  • Таранюк Юлия

    РАЗВЕ У НАС НЕТ ПАТРИОТОВ, ЧТО ПРИВЕЗЛИ ЗАСЛАННОГО КАЗАЧКА???
  • Таранюк Юлия

    Гнать в шею!!! До самого Крыма.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up