Вінничани обиратимуть найкращу маму на конкурсі краси і таланту

Вінничани обиратимуть найкращу маму на конкурсі краси і таланту
  • Такий формат жіночого конкурсу проходитиме вперше у Вінниці.
  • Серед 14-ти учасниць заходу мами з різними долями, можливостями та історіями.
  • Організаторка заходу Вірсавія Богославська – також багатодітна мама, тому точно знає, як важливо для матусь продемонструвати, що вони – королеви

 

Конкурс «Місіс мама» відбудеться 30-го травня у ресторанному комплексі «Гостевія». Цього вечора зберуться мами від 30 до 50 років, які мають від трьох діток. Вони демонструватимуть свої таланти, дефілюватимуть в українському вбранні та змагатимуться у кулінарному конкурсі.

Учасниці, готуючись до конкурсу, проходять різноманітні майстер-класи. Так, наприклад, багатодітні мами вже спробували свої сили на повітряних полотнах та пілоні, а також пройшли майстер-клас із макіяжу. Неоднарозово жінки разом із організаторкою Вірсавією Богославською провідували онкохворих діток.

– Ми влаштували не просто конкурсу краси. Це – конкурс талантів. У нас не було кастингу за відповідними параметрами, до участі запрошували всіх бажаючих мам, – говорить Вірсавія. – Ми продумали для учасниць образи, вже були фотосесії, а також наші матусі вчилися дефілювати подіумом.

Відео дня

Упевнено крокувати сценою жінок навчала Катерина Просяннікова. Очільниця модельної агенції «Grace» теж має трьох синів, тому точно знає, як підкреслити особливість багатодітних мам.

– Велике щастя займатися жіночою красою. Для мене велика честь показати, що життя мами складається не тільки із приготування їжі для рідних та догляду за дітьми. Життя – багатогранне і потрібно насолоджуватися ним, – говорить Катерина. – Мені дуже хочеться показати нашим учасницям, що вони можуть підкорювати світ своєю красою. Вони повинні відчути себе жінками з великої літери.

Усього у конкурсантки матимуть чотири виходи: у ділових, вечірніх, українських костюмах та останній конкурс – кулінарний. Журі буде оцінювати страви не лише за смаком, але і за оригінальністю подачі. Таким чином і оберуть найкращу «Місіс маму».

Організатори запланували зробити захід благодійним, тому всі виручені кошти за квитки витратять на оплату подорожі чотирьох найкращих учасниць із дітьми на Азовське море. Крім того, призовий фонд конкурсу складається з туристичної подорожі до Європи, посудомийної машини та телевізора. Ціна квитка на захід складає 350 гривень.

Крім основних виходів, конкурсанток на гостей вечора чекатиме концертна програма за участю Олександра Онофрійчука, Володимира Холкіна, Вероніки Пінчук, шоу-балету та фаєр-шоу. До ресторану буде організований трансфер, а для гостей із дітьми протягом усього заходу працюватимуть аніматори.

Самі конкурсантки говорять, що під час підготовки до конкурсу стали більш впевненими у собі.

– Я побачила інформацію про конкурс у соціальних мережах. Одразу прийшла до чоловіка і сказала, що хочу взяти участь, бо це точно моє. Він був не проти і я задоволена, що так сталося, – говорить одна з учасниць, мама шістьох дітей, Алла Сержант.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up