Дівчата у купальниках, пісок під ногами та прохолодні напої: в «Мегамоллі» пройшло Bikini show

Дівчата у купальниках, пісок під ногами та прохолодні напої: в «Мегамоллі» пройшло Bikini show
  • Минулі вихідні були гарячими для відвідувачів ТРЦ «Мегамолл», а все через показ літнього та купального одягу від брендів Anabel Arto та Tally Weijl.
  • Моделі танцювали та дефілювали у літньому одязі та купальниках

Дівчата із модельної агенції «Grace», учасниці конкурсів «Міс RIA» та Mrs. Vinnytsia International танцювали під латиноамериканські мотиви. Хореографом-постановником номера був Дмитро Яровий та студія «Salsa Mafia». Під час танцю дівчат підтримували чемпіони України з брейк-дансу. Після танцювального номера на глядачів чекали яскраві виходи моделей у літньому одязі від Tally Weijl та купальниках Anabel Arto.

Tally Weijl – це повсякденний зручний одяг, який здатен підкреслити стиль та образ дівчини. У літній колекції бренду зібрані всі тренди цього сезоні: комбінезони, широкі брюки, довги широкі піджаки та білий колір, який б'є всі модні рейтинги.

Відео дня

Що стосується купальної моди від українського бренду Anabel Arto, то дизайнери пропонують як яскраві відкриті купальники, так і стримані закриті. У літніх колекціях є однакові  моделі для дорослих і малих дівчат. Таким чином можна скласти яскравий літній сімейний лук, який точно не буде непомітним на українських чи закордонних пляжах.

Крім того, цього сезону бренд використав сміливе рішення – купальники із оксамиту. Бренд продумав усі побажання і створив різні моделі купальників, які не деформуються при намоканні.

Ведуча Ольга Сольвар прокоментувала кожен вихід і описала колекції, які пропонують бренди. Це легкі та яскраві рішення майбутнього сезону. Ведуча не один раз наголосила, що саме у цьому літньому одязі кожна дівчина буде відчувати себе яскраво і впевнено. До речі, ведуча так само була одягнена у купальний костюм від Anabel Arto.

У перервах між показами публіку розважав гурт «Пан Карпо». У притаманному Гаваям стилі співак запалював своїми хітами на піщаному подіумі. Були і приємні сюрпризи для глядачів. Усі, хто здійснив покупку в магазині Anabel Arto та Tally Weijl від 500 гривень, мали змогу зареєструвати свої чеки та взяти участь у розіграші путівки на двох до Європи від туристичного агентства Bel Viaggio.

Захід спільно організовували  ТРЦ «Мегамолл» та 20minut.ua. Допомагали організаторам Інна Цимбалюк і Катерина Просянникова. Усі учасниці після закінчення отримали квіти від студії Helen Decor. А образи для моделей створювала студія макіяжу The Faces Make-Up&hair Studio.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vercetti26

    а можно без трусов?

    Сепар Торонтуй reply Vercetti26

    Можно, никто тебе не запрещает.
  • Жора

    ....................
  • Жора

    Одна только мастер спорта международного класса так более менее, а остальные  лучше бы я не смотрел....

    хахахахахаха и еще раз ха)
  • Тинц

    Чого вони такі худі? В них глисти?

    Андрей Ткачук reply Тинц

    а вам доярок подавай?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up