«Даруйте книги замість квітів!» Арсен Мірзоян їде у Вінницю, щоб вразити акустикою просто неба

«Даруйте книги замість квітів!» Арсен Мірзоян їде у Вінницю, щоб вразити акустикою просто неба
  • Один з найхаризматичніших співаків України саме цього року святкує 10-річчя творчості.
  • Тож 13 червня під зоряним небом у легендарному музеї-садибі Пирогова ексклюзивно для вінничан заспіває не лише всі свої найкращі хіти за усі роки, а й – свіженькі пісні, які увійдуть до альбому, що вийде восени.
  • Глядачів чекають дивовижні враження, найтепліше спілкування і справжня чоловіча лірика.
  • Арсен Мірзоян обіцяє: «Це буде концерт, коли кожна нота зіграна чесно!»

– «Музика Арсена Мірзояна просто створена для цього унікального місця!» – такий найперший відгук ми отримали, як тільки оголосили, що саме Арсен найпершим виступить у новій концертній локації Вінниці  – PIROGOV SKY – просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова, – розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – На концерті чекаємо абсолютний аншлаг, адже вже зараз квиточків залишилось дуже мало. А крім дивовижних емоцій, які завжди вирують на концертах Арсена Мірзояна, готуємо для глядачів багато сюрпризів. Гарні фотолокації, цікаві майстер-класи, стильна відпочинкова лаунж-зона і фудкорт – атмосфера буде дивовижною!

Став заслуженим і замість квітів чекає книги

Попри величезну армію відданих шанувальників, яких має у Вінниці, у нас Арсен Мірзоян виступав досить давно. Крайній концерт був три роки тому.

За цей час у житті артиста відбулося чимало подій. Разом із дружиною Тонею Матвієнко він презентував музичний фільм-концерт про їхню історію кохання «Фрисландія» (зйомки проходили під час подорожі до Нідерландів), кілька місяців тому вразив усіх фантастичним перевтіленням у Дракона у телешоу «Маска» та, звісно, випустив дуже багато нових пісень та кліпів, що звучать у новому стилі та саунді.

Відео дня

— Зараз із усіма цими карантинами наша музика дуже сильно змінилася. Ми з моїми музикантами змінили саунд. Якось ця вся ситуація на нас подіяла, – розповідає Арсен Мірзоян. – Ми збиралися зробити щось зовсім інше, нове і навіть планували писати альбом в Америці. А тут карантин і ми вирішили йти на експеримент. І взагалі, стежачи за новими командами, які задіюють у своїй творчості олдскульні інструменти і при цьому несуть у собі якусь революцію, я зрозумів, що експериментувати потрібно обов'язково.

Ще однією вагомою подією у житті артиста стало здобуття нового звання: у липні 2020 року він став заслуженим артистом України. Хоча до цього сам Арсен Мірзоян ставиться максимально спокійно.

– Я намагаюсь не згадувати. Було і було. Це державна відзнака, тому стосується лише держави. Я дійсно ніколи не думав, що зі мною це станеться, – зізнається Арсен Мірзоян. – Для мене критерій успіху один – коли тобі вірять.

З також ж мудрістю співак ставиться до подарунків від шанувальників. Воліє, щоб на концертах замість квітів йому дарували книги.

– Квіти зараз дорогі, та й мужикам їх дарувати якось не прийнято, а так у мене буде бібліотека!  

«Не тільки співає, а й – бігає про любов»

Із послабленням карантинних обмежень активний гастрольний графік співака відновився, тому навіть свій 43-й день народження 20 травня Арсен Мірзоян зустрів на сцені – виступав у Дніпрі.

А перед цим у соцмережах поділився зворушливою світлиною з дружиною та дочкою, зізнавшись, що головне своє бажання: «Загадав давно і щорічно дмухаю свічки!»

Своєю романтичністю Арсен Мірзоян не втомлюється дивувати. Під час нещодавнього великого сольного концерту дружини, що під назвою «Мій перший ювілей» пройшов до 10-річчя творчості Тоні Матвієнко, він привітав кохану з ювілеєм авторським хітом «Вінні-Пух» та знову привселюдно освідчився їй.

Більше того – навіть маршрути своїх ранкових пробіжок співак продумує так, щоб знову і знову дивувати кохану.

«Арсен Мірзоян, не тільки співає про любов. А й – бігає про любов!» – захоплено реагують шанувальники на постійні крос-звіти артиста.

Про своє захоплення спортом Арсен Мірзоян розповідав у ексклюзивному інтерв’ю 20minut.ua ще у 2015 році, коли покинув курити.

– З віком усе набагато легше. З віком ти спокійно забороняєш собі те, що наносить шкоду, бо відчуваєш, що без цигарок тобі краще. У нашій команді ми навіть свої турнірні таблички ведемо, займаємося популярним нині воркаутом.

Крім цього, співак зараз двічі на тиждень грає в улюблений волейбол та бігає кроси. А коли є вільний час, залюбки подорожує з родиною, не забуваючи і під час мандрівок про активний відпочинок, адже любить  займатися рафтингом, влаштовувати велозаїзди, а також їздити на квадроциклах.

– Також дуже люблю стрибати з обриву у воду й у повітрі виконувати якісь фігури. У такий спосіб можу перевірити свій стан, – ділиться Арсен Мірзоян. – Також дуже добре допомагає себе контролювати волейбол — як подаєш, як підбираєш м'яч, як висиш над сіткою — за цими критеріями можна зрозуміти: запустив себе чи тримаєш у формі.

У Вінниці заспіває найкращі хіти за всі роки

Під час свого вінницького концерту, що 13 червня о 20.00 пройде просто неба у музеї-садибі Пирогова Арсен Мірзоян у акустиці заспіває найкращі пісні з усіх своїх попередніх альбомів:  «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Капронові банти», «Смужка», «Інші двері», «Джеральдіна», «Невчасна», «Паперовий сніг», «Край землі», «Тягни небо на себе», «Ластівки над містом», «Можеш як», «Ідіоти», «Курам на сміх», «Незнайомці», «Королева», «1000 раз», «Не Магеллан», «Подружка» та багато інших.

– Буде чесно, яскраво, красиво і захоплююче, як уміє лише Арсен Мірзоян – наш «український Висоцький», сталевий голос України, чий голос і харизма скоряють раз і назавжди, – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Готуйтесь до двох годин відкриттів та здивувань, прем'єр і спогадів, справжньої чоловічої лірики і потужної енергетики, перед якою неможливо встояти.

Історія успіху Арсена Мірзояна настільки ж унікальна, як і його творчість. У рідному Запоріжжі він довгий час працював на металургійних заводах «Мотор Січ» і «Запоріжсталь». Мріяв про сцену, але втратив слух… Та замість того, щоб здатися, відновив здоров’я і вирішив підкорювати сцену.

У 2011 році став фіналістом шоу «Голос країни». Коли Україна почула його унікальний тембр, побачила артиста, який готовий йти проти правил, аби тільки не зрадити своїм принципам, про Арсена Мірзояна заговорили і… полюбили.

Непередбачуваний, відвертий, харизматичний. Арсен Мірзоян, як ніхто інший, вміє проникливо донести найважливіші істини. Тонкий філософ у своїх піснях проживає життєві історії кожного з нас. Його музика надихає любити, а відео мають мільйони переглядів.

Красивий тембр та чоловічий шарм Арсена Мірзояна не залишають байдужих, пісні, у які покладено душу, зігрівають серце та дарують щастя, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Приходьте загадати заповітні бажання під зорями, надихнутися на справжні почуття і отримати незабутні емоції 13 червня о 20.00 на концерті Арсена Мірзояна у PIROGOV SKY.

Крім концерту, на території вас також чекатиме стильна відпочинкова лаунж–зона з фудкортом, майстер-класами і цікавими фотозонами.

Квитки на концерт можна придбати у всіх касах міста і на сайті bilet.vn.ua.

Більше про цей та всі інші концерти у Вінниці дізнавайтесь на сайті moemisto.ua.

 

Читайте також:

Вінницю чекає літо open air’ів! Щотижня концерти проходитимуть просто неба у музеї-садибі Пирогова

Такого про «Оленів» ви не знали! 10 фактів про хіт, який 16 років тому зробив гурт «ТІК» знаменитим

Побачити «Арктичних верблюдів» і найбільший фестиваль кіно для дітей – вінничани можуть до 6 червня

Марко Галаневич із «ДахаБраха» – про репресованого прадіда і дворянську рідню із Гайсина

Щасливі разом! Яна Глущенко і Олег Збаращук – про річницю в Одесі і незабутні дні у Вінниці

Pianoбой презентував нову пісню. Вона про любов і присвячена нашим чотирилапим друзям

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up