Щасливі разом! Яна Глущенко і Олег Збаращук – про річницю в Одесі і незабутні дні у Вінниці

Щасливі разом! Яна Глущенко і Олег Збаращук – про річницю в Одесі і незабутні дні у Вінниці
  • Їх називають однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу.
  • Головний секрет сімейного щастя зірки «Дизель Шоу» Яни Глущенко і продюсера гурту «ТІК» Олега Збаращука: завжди пам’ятати, що після весілля життя не просто існує, а має бути ще яскравішим!
  • Як тільки МОЗ послабили карантинні обмеження в Україні, закохані у Одесі влаштували романтичне святкування четвертої річниці свого весілля, а перед цим із сином та рідними ще й провели незабутній відпочинок у Вінниці, де, на правах корінного вінничанина, головним гідом виступив голова родини – Олег Збаращук.

–  Це перша фото нашої майбутньої родини. Чи відчували ми тоді, коли робили це селфі, як складеться наше майбутнє? Скоріше, так! Адже коли зустрічаються двоє потрібних один одному людей, вони заслуговують на це велике щастя під назвою «Родина». Я вдячна Олегу за кожний день. Ми проживаємо прекрасні моменти і залишаємося разом у важких ситуаціях. А результат нашого великого кохання — наш неймовірний синочок, –  ділячись особливою світлиною, розповідає Яна Глущенко. – Друзі, якщо ви вибираєте між «так» і «ні», завжди вибирайте «ТАК»! Напишіть, обійміть, поцілуйте або зізнайтеся у почуттях! Дозвольте собі бути щасливими!

Особлива перша спільна фото Яни Глущенко і Олега Збаращука

«Річницю святкували в караоке і на улюбленій набережній»

Де відзначати четверту річницю спільного життя, Яна Глущенко і Олег Збаращук довго не роздумували. І як тільки в Україні послабшали карантинні обмеження, поїхали в Одесу –  місто, де, чотири роки тому побралися.

–  Одеса для нас особливе місто. Адже нас із Олегом пов'язав гумор, і так вийшло, що ми одружилися 1 квітня саме в Одесі. Бо тільки там був РАЦС, у якому можна було розписатися лише за годину. До речі, він зараз вже не працює. Добре, що встигли, –  посміхається Яна Глущенко. –  А ще у нас там є чудові друзі, яких ми любимо та постійно їздимо у гості.

Відео дня

Романтичний вікенд тривав чотири дні, які зіркова пара провела без дітей - виключно удвох.

–  Батьки теж мають проводити час удвох, щоб була щаслива гармонійна сім'я. Нам не дуже пощастило з погодою в Одесі, бо було трохи вітряно. Але незважаючи на це, ми відпочивали, гуляли, дивилися на море, і, природно, заїхали у караоке. Відірвалися, одним словом, –  розповідають Яна та Олег. –  Ще у нашій родині є традиція, коли ми в Одесі, заїжджати у ресторан на набережній, у якому ми робили нашу весільну фотосесію, і він став для нас символічним місцем – білий, гарний, на березі моря.

«Дивує, наскільки добре Олег знає історію Вінниці»

До романтичної подорожі в Одесу зіркова родина ще встигла з'їздити у Вінницю – рідне місто Олега Збаращука.

–  У нас склалася така традиція, що Великдень ми відзначаємо у Вінниці. Минулого року це сталося випадково, –  розповідають закохані. –  Ми тоді втекли від задимлення у Києві та відсвяткували у наших прекрасних друзів у Селищі під Вінницею.

Цього року подружжя вирішило не зраджувати традиції і без коливань вирушило до міста над Бугом.

–  Ми поїхали у Вінницю дружною компанією: з нашим сином Таміком, моїм братом і його дружиною. А мій тато, як граф у маєтку, залишився у Києві у нашому будинку з трьома собаками та котом, –  говорить Яна Глущенко. –  Оскільки мій брат із дружиною приїхали до Вінниці вперше, Олег провів їм екскурсію містом. Я була дуже приємно здивована, наскільки добре мій чоловік знає історію свого міста.

У Вінниці сім'я влаштувала собі велику культурну програму. Найбільше розваг було у сина зіркової пари –  Тамерлана.

–  Ми гуляли у парку, їздили у контактний зоопарк, де 40 хвилин намагалися домовитися з Таміком, щоб він вийшов з вольєра з маленькими цуценятами. Ще у наших друзів за містом є будинок з виходом до річки та велика вівчарка. Тамік кидав їй паличку у воду, а собака плавав і приносив її назад. Емоцій у дитини було вдосталь. Ми дуже багато часу проводили на свіжому повітрі, а син, як тільки приїжджав додому, не встигаючи донести голову до подушки, одразу ж засинав.

Відпочинок подарував зіркам масу яскравих емоцій. Із позитивним настроєм наразі Яна Глущенко готується до святкових концертів «Дизель Шоу», які відбудуться 17 і 18 червня у столичному Палаці «Україна», а Олег Збаращук зі своєю командою з компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» для рідного міста готує до запуску PIROGOV SKY – проект, завдяки якому літо-2021 у Вінниці увійде в історію.

Як ми вже повідомляли раніше, починаючи з червня і протягом всього літа кожні вихідні на території легендарного музею-садиби Пирогова проходитимуть яскраві концерти та вистави просто неба.

 

Читайте також:

Як на Поділлі робили пизи і киселицю? Віктор Бронюк поділився кращими сімейними рецептами

Марко Галаневич із «ДахаБраха» – про репресованого прадіда і дворянську рідню із Гайсина

Бестселери та нішеві аромати. Якими парфумами користуються знані вінничани?

Володимир Висоцький на канікулах у Гайсині. Фото зірок, чиє дитинство проходило на Вінниччині

Вінницю чекає літо open air’ів! Щотижня концерти проходитимуть просто неба у музеї-садибі Пирогова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Інна Кутєпова

    Звичайна пара
  • Евгения Александрова

    Я и не знала что они вместе, хорошая пара)
  • Раїса Голюк

    Будьте  щасливі
  • Жора

    20 мин !  Это новость -!)))
    И чем эта пара отличается от другой Винницкой пары ? Если он продюсер - лабуха который поет сельские песни , то это жителям города не интересно .
    Где там Ева Топлес? Где темы с симпатичными девушками как на этом фото ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up